söndag 27 december 2015

Dom sista decemberdagarna...

...kan kortfattat sammanfattas såhär: Julförberedelser, ovanlig syskonsämja, tomtebesök och önskningar som slår in, hemvändarvänner och en veckas lång ledighet. (Nästan) inga studier för mig, ingen förskola för barnen och nästan inga måsten alls. Det låter ganska harmoniskt och stillsamt va?. Det har det ju bitvis visserligen varit. Men jag måste säga att jag är "ganska" glad att våra rutiner återgår till det normala imorgon i några dagar. Och med "ganska" menar jag rätt så jävla mycket. Det finns ju faktiskt begränsningar på hur mycket en ensamförälder orkar med. Att sitta vaken och skriva är tillexempel sådant som borde prioriteras bort, så vi tittar på lite grumliga bilder tagna med en mobiltelefon så länge.
Imorgon ska vi prata om internetdejting här. Vi ses då hoppas jag. 
9 kommentarer: