tisdag 7 april 2015

Jag mutar ju barnen hela dagarna så då får jag väl muta mig själv ocksåIdag har jag för första gången i mitt liv vikt den rena och torra tvätten samma dag som jag tvättat den. Nej det har aldrig hänt tidigare då jag lagt ner ofantligt mycket tanke bakom ett oerhört effektivt system innehållande ett gäng Ikeakassar och en stor del av min säng när det kommer till ren tvätt. Men plötsligt händer det alltså. Är omåttligt stolt att jag upplevt denna dag innan min 30-årsdag faktiskt. 

En annan "för första gången"-erfarenhet rikare blir jag imorgon. Då ska jag lämna på förskolan och bege mig direkt till arbetet, dvs duschadsminkadombyttfräschochglad samt vara i tid och gärna glada barn också. Tidigare har jag haft en stund efter förskolelämning på mig att liksom bara bry mig om mig och inga kladdiga små korvhänder som ska riva och dra i allt. Dessutom, ska jag hämta barnen från förskolan direkt efter arbetet. Det har jag heller aldrig gjort tidigare eftersom mina föräldrar har hämtat då jag jobbat längre än förskolan har haft öppet. Alltså jag förstår om den här informationen får er att liksom somna till av totalt ointressant. Men för mig är det här hur jävla lajbans som helst. Jag ska liksom lajva en normal förälder. En vanlig människa. Med jobb och barn på förskola och middagsstress. Allt det där jag hittills bara har hört talas om men aldrig själv fått prova på. 

Vuxenlivet alltså. I'm on to you. 

3 kommentarer:

  1. Så glad för din skull! Med vänlig hälsning, Random okänd människa ;-)

    SvaraRadera
  2. Gött, grattis till det nya livet och nya jobbet!

    SvaraRadera