tisdag 21 april 2015

Hej bloggen. Här inne händer det ju inte så mycket. Vi tar en sånhär "rolig" lista istället. Hejdå.

Beroende av:
Chips och snus. Chips och snus. CHIPS OCH SNUS.

Vem behöver du mest just nu?
Mina föräldrar. På riktigt. Jag skulle inte kunna jobba kvällar och helger om inte dom gärna ville hänga med mina barn så mycket som dom gör.

Vad tror folk om dig?
Jag har ingen aning. Jag har liksom slutat försöka snappa upp vad folk tror och tycker om mig eftersom jag faktiskt inte bryr mig så jävla mycket. Men jag har hört några gånger att folk tror att jag är glad och sprudlande.

Stämmer det?
Glad och sprudlande? I svaga ögonblick möjligtvis. Men så mycket av min tid som jag ägnar åt ångest och tårar skulle jag nog vilja påstå att det inte stämmer så bra faktiskt.

Vad får du oftast komplimanger för?
Jag får rätt mycket komplimanger för det jag skapar. När jag målar, syr, ritar, skriver. Och det smeker mitt ego så oerhört. Det är liksom det finaste jag kan få höra och gör mig helt kvittrande glad. Och sprudlande. Tills ångesten tar över. Hehe.

Brukar du skratta för dig själv?
Orimligt ofta. Mest åt mig själv faktiskt.

Vad står det i ditt senaste inkomna sms?
"Kom till 11 om du vill hämta barnen tidigare" från min chef. Alltså bra chef va?

Nästa mål i ditt liv:
Att komma ihåg att betala hyran i tid.

Hur svarar du i telefon?
"JA?". Aggressivt. Det irriterar som fan.

Vem ringde dig senast?
Barnens pappa.

Antal timmar sömn inatt?
6 timmar. Standard.

Brukar du komma i tid?
Om jag brukar komma i tid? Om JAG brukar komma i TID? Mmm. Jag är alltid i tid, gärna i god tid innan utsatt tid. Och eftersom alla andra jävlar alltid är alldeles för sena innebär det att jag lägger löjligt stor del av mitt liv på att vänta på folk.

När mår du bra?
När jag skriver min dagliga att-göra-lista mår jag ganska bra. När jag bockar av exakt allt på den listan mår jag extremt bra. Så orimligt jävla bra faktiskt.

Hur känner du dig nu?
Trött och sliten i kroppen. Men mår rätt bra och känner mig lite nöjd med mig själv. Har prickat av allt på min lista förstår ni.

Vanligaste färger på dina kläder?
Svart. I wear black until I find something darker.

Favoritdryck på morgonen?
Engelskt te med en skvätt mjölk i.

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Ibland så tidigt som 20:00, ibland så sent som 02:00. Ett rätt brett spektra med andra ord, vilket kan spela in i mitt rätt breda känsloregister kanske. Eventuellt.

Är du blyg?
Näh, inte särskilt. Jag har däremot varit extremt blyg när jag var yngre, men jag har väl motat bort det.

Sysslar du med någon idrott?
Ha. Ha. ha.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja det gör jag nog. Jag har blivit extremt förälskad vid första ögonkastet vid några tillfällen. Ca två gånger. Det innebär ju inte i sig att den kärleken är särskilt hållbar eller ens något bra. Men jo, jag tror att plötslig kärlek kan uppstå bara sådär. Jag förstår det nu.

Har du ett smeknamn?
Ja. Ganska många faktiskt. De som används mest är väl bajskorvsmamma, korvmamma och tjatmamma.

Har du kyssts i regnet?
Inte vad jag kan komma ihåg. Däremot minns jag hur jag smärtsamt kysste någon farväl i tung blötsnö i vintras.3 kommentarer: