söndag 22 mars 2015

Hej!


Jag fick rådet av en fin vän att spara det här minnet och den här känslan i en fin och kitschig liten ask. En ask jag kan öppna och titta ner i varje dag om det behövs, när jag glömt bort hur varmt och fint det känns i hela kroppen precis just nu. Den här känslan av att ha ett jobb. Att vara den av så många som sökte samma jobb som får börja. Inte vilket jobb som helst heller. Ett jobb jag verkligen vill ha. Jag ska få jobba med plus size-kläder, jag ska få jobba med kvinnor och jag ska få jobba inom detaljhandel. Det känns helt otroligt jävla bra. 

Små bitar som faller på plats. Något som blir mer trivsamt. Något som jag bygger och formar. Precis om jag vill. Livet. 
Bra jobbat Sandra. 

Hejdå.

19 kommentarer:

 1. Men, åh, vad glad jag blir för din skull! Stort grattis till jobbet!

  Kram från en okänd

  SvaraRadera
 2. Jag känner inte dig, utan råkade bara börja läsa bloggen för ett tag sen. Men från djupet av mitt hjärta vill jag säga GRATTIS till jobbet!

  SvaraRadera
 3. Men så jävla värd det!!
  Åh, blir så glad <3

  SvaraRadera
 4. Så jävla glad för din skull!

  SvaraRadera
 5. Fy fan va bra, grattis!

  SvaraRadera
 6. men åh, grattis! så jäkla kul!

  SvaraRadera
 7. Grattis till jobbet! Du är grym Sandra. /Emma

  SvaraRadera
 8. Heja dig! <3 (älskar din blogg och ska härmed bli bättre på att kommentera :))

  SvaraRadera