lördag 14 februari 2015

Och kom inte hit igen


Hej Mr K!

Vet du vad, varken jag eller någon annan människa finns till för att du eller någon annan ska bedöma vår attraktionsnivå. Jag skiter fullständigt i vad du anser om mig, min kropp eller mina egenskaper. Låt mig vara ifred. Låt andra vara ifred. Sluta bedöm och sluta döm.
Resten av ditt anonyma kränkande tänker jag inte ens bemöda mig svara på. Jag måste nämligen ta ett bad nu.


11 kommentarer:

 1. Bra rutet! Vilken elak, vidrig kommentar. Den kommentaren var faktiskt riktigt oattraktiv (och Mr K, observera att jag inte bedömer din attraktionsförmåga baserat på vad du skriver)

  SvaraRadera
 2. Bra svar. Mr K. ska bara ta sig i brasan. Bland annat.

  SvaraRadera
 3. Men herregud, VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK? Fyfan vad jag hatar såna där som tvångsmässigt måste ta sig tid att pådyvla en sina mästrande vetabästkommentarer. GAH!

  SvaraRadera
 4. Herregud. Det finns ju alltid de som har det värre på ett eller flera sätt. Man kan inte ens klaga på cancer eller om ens barn skulle dö i så fall. Bra svarat på en idiotisk kommentar. Skrattade lite åt bilden ;)

  SvaraRadera