fredag 13 februari 2015

Lita aldrig på tyska män dom kommer aldrig ta dig till framtiden vad än dom säger

Vad glad jag blir att läsa om er och era frågor. Varenda en faktiskt, även de med lite vidrigt synsätt. Det här med att tvångsblogga varje dag kommer ju inte vara några problem alls tack vare er. Eller ja. Vi får väl se. Jag vet ju hur jävla lat jag är och hur dagar och kvällar plötsligt flyter ihop till en enda stor gegga av oengagerade försök. Låt oss börja med det här med tyska män. Jag är ju blott en simpel tramsbloggare och är knappast expert inom området. Eller hehe, med tanke på racerdejtandet jag utsatte mig själv för i Tyskland kanske jag borde överväga att kalla mig själv för det ändå. Eller inte.Kära anonyma singelförälder!

Att dejta är svårt. Att dejta när en har barn är skitsvårt. Att dejta med ett trasigt hjärta kan vara nästintill omöjligt. Vem en dejtar, var en dejtar eller hur en dejtar har egentligen ingen betydelse när det finns så mycket annat att ta hänsyn till. Att engagera sig, våga möta någon, vilja släppa in någon sådär nära, det är bland det svåraste som finns. Det vet vi väl alla. Oavsett varför du är singel, om det är för att du lämnat någon eller om det är för att du har blivit lämnad så har du och precis som alla andra ett bagage med smutsiga minnen blandat med väldigt fina upplevelser och det kan vara svårt att komma över det och gå vidare.
Nu tolkar jag din fråga som att du föredrar män, och det var i synnerhet män jag dejtade i Tyskland. Några som har blivit vänner för livet, några som har blivit fina minnen för livet, några som har blivit bittra erfarenheter som jag önskar att jag kanske hade klarat mig utan. Jag försökte läka det som var trasigt i mig med att söka bekräftelse och jag råkade krossa några hjärtan på vägen. Och en del av mig önskar att jag aldrig hade behövt flytta därifrån. Men det har knappast med tyska män i största allmänhet att göra. Att flytta till Tyskland för att träffa tyska män som om dom vore bättre/mer lättillgängliga/mer öppensinnade vore lite onödigt och dumdristigt. Jag är övertygad om att det finns män här i Sverige, eller var som helst i världen för den delen, som kan ge dig precis det du behöver och söker efter. Det är svårt. Jag förstår det. Men snart kommer någon se dig och se vilken fantastisk och underbar människa du är och ge dig den närheten du saknar och förtjänar. Tro på mina ord, du duger och du är bra. Du kommer älska och framförallt älskas igen.

4 kommentarer: