söndag 2 november 2014

5 saker jag tänkt på idag

1. Hur många kakor kan ett par ungar trycka i sig under ett dopfika? Rätt så jävla många är svaret på det. Ca 15 stycken kanske. Var. 

2. Det är så underligt ändå att jag och av mina närmsta vänner har lyckats föröka oss med engelsmän. En gång i tiden satt vi på våra flickrum och borstade varandras hår (haha, nej snarare tjuvrökte och drack hemmagjort vin ur petflaskor) och pratade om våra framtida barn. Och nu har vi dom här hos oss. Med brittiskt påbrå hela bunten. Vad gjorde vi för fel? 

3. Hur många gånger kan man bråka och tjata på en fyraåring egentligen? Begrepp som "okontrollerbar" och "utom räddning" börjar dyka upp. Samt "allt är mitt fel".  Såklart. 

4. Chips och dip är en helt legitim middag tycker jag. Varför tycker inte mina föräldrar det? 

5. Vilka ord ska jag använda för att förklara hur förbannat jävla arg och ledsen jag blir på livet och slumpen när en fin människa och god vän ringer och berättar om cancern som spridit sig i hans kropp? "Jag beklagar" räcker inte på långa vägar för att få fram exakt vad jag vill. Inga ord kan räcka till det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar