torsdag 14 augusti 2014

Jahaja

Jag är hemma igen. Eller var nu hem är. Det är ju lite oklart det där, både känslomässigt och praktiskt. Jag har redan börjat rensa. Slänga. Sälja. Skänka. Allt ska bort. Ingenting för sentimentalt eller för opraktiskt ska vara kvar. Jag ska börja om nu och det räcker med att hjärtat är tillräckligt tungt att släpa runt på.
Jag längtar väldigt mycket efter det nya nu. Det liksom bubblar lite i mig. Det har det inte gjort på väldigt länge. Och nya små drömmar vaknar inom mig. Som såklart inte passat in i min tidigare situation och vår tidigare framtid. Men nu passar det bra. Nu kan jag vårda de där drömmarna och låta dom växa lite. Kanske finner jag lite lugn där någonstans också.

16 kommentarer:

  1. Det låter som att du är på väg till något som kommer att bli väldigt bra. Så himla härligt med bubbel inombords.

    SvaraRadera
  2. Wooohohohohoooo hejaheja hurra!

    SvaraRadera