fredag 4 juli 2014

Jävligt underligt

Ja men hur tänkte jag egentligen när jag presenterade två av mina dejter för varandra? Inbillade jag mig att det skulle bli någon slags lejonkamp mellan två rivaler? Trodde jag att det skulle bli trist och tryckt stämning? Nej inte riktigt, men lite kanske? Blev det istället en jävligt underlig situation där dom två boundade ordentligt och redan bestämt tillfälle att ses igen, utan mig? Ja. Alltså. Jag vet inte om jag har gjort ett jävligt stort misstag här eller vad fan jag har gjort.

Något annat som känns lite underligt är att jag nästa fredag har två viktiga saker att fira. Min födelsedag. Och att min blivande ex man har flyttat ut.
Jag har fixat barnvakt. Jag har lagt undan pengar. Men jag tror inte en enda är hemma och kan fira med mig. Jävla sommarmånad att fylla år och separera i. Jävla folk som har råd att åka bort. Jävla skit.

4 kommentarer:

 1. Åh, önskar att du kunde komma hit och fira min födelsedag med mig och andra ikväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det önskar jag också! Grattis i efterskott!

   Radera
 2. Fyller år på torsdag!! Kom till Svärjet!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jäflar vad fett det hade varit!!

   Radera