fredag 11 juli 2014

Grattis till mig själv

Att säga hejdå till mitt hittills livs kärlek var inte det minsta svårt i jämförelse med att vakna upp idag på min födelsedag och känna mig som den ensammaste människan i världen. Jag vet att jag inte är det. Men ändå. 29 år och skild med två barn. Det var väl inte riktigt så det var tänkt.
Men grattis till mig själv. Nu kan det bara bli bättre va?

11 kommentarer:

 1. Grattis finis! Hoppas du får njuta och fira lite i alla fall. :)

  SvaraRadera
 2. När botten är nådd måste man simma uppåt! Hejja dig och grattis på dagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju faktiskt sant. Tack!

   Radera
 3. Grattis grattis grattis! Nu börjar ett BRA år för dig, basta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det ser jag fram emot :)

   Radera
 4. Absolut, nu vänder det!!! Grattiskramar!!!

  SvaraRadera
 5. Grattis! Och massa kramar till dig.

  SvaraRadera