söndag 6 juli 2014

Allt annat

Min sista egna helg skulle det bli. Utan ansvar eller engagemang för någon/något annat än mig själv. Det blev inte så bra. Kommunikationsbrist och för höga förväntningar som slutade i en hög med bajs. Och allt jag vill är bara att känna mig nära någon. Istället hjälper jag den enda människan jag vill krypa upp i famnen hos att skriva kärleksfulla sms till tjejen han är kär i. Vem fan är jag egentligen? Och hur lågt kommer jag sjunka innan den där ökända botten är nådd va?
Aja. Det är bara fem dagar kvar nu. Fem dagar kvar tills jag är helt själv och ska vara stark, stolt och modig.
Jag är allt annat än det ikväll. Eller inatt. Eller vad det nu är.

2 kommentarer:

  1. Hass eller någon annan? Du orkar ta dig igenom det här!

    SvaraRadera
  2. Någon annan. Hass får klara av det där själv faktiskt.
    Och tack för pepp!

    SvaraRadera