måndag 16 juni 2014

Tre år sedan

Det har gått tre år sedan jag flyttade till Hamburg. Och det verkar som att jag blir kvar här ett litet tag till. Jo jag vet att jag har varit lite luddig och velig när det kommer till om jag ska stanna eller inte. Det är svårt att ta livsavgörande beslut själv nämligen. Nu börjar ju Hamburg bli mitt hem. Jag har ett fint nätverk här med goda vänner och stort stöd. Jag har börjat plugga tyska igen och har därmed slutat hitta på egna ord och använder alltså helt existerande och korrekta ord när jag pratar. Vilket jag gör så lite som möjligt om jag ska vara helt ärlig. Men det kommer väl.
Jag kan inte flytta härifrån än. Inte nu när jag upplever mer och mer, ser mer och mer, lever mer och mer. Jag är helt enkelt inte klar. Och jag menar, Sverige finns väl kvar? Jag måste ge Hamburg en chans på riktigt. Att bo och leva i. Att älska i på nytt. Att utvecklas i och utforska mer.

Bilderna har inte så mycket med texten att göra. Men det är ju gulliga barn, en livsbejakande småbarnsmor och Hamburgs hamn. Tre rätt bra saker att titta på med andra ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar