onsdag 18 juni 2014

Hej!


Det finns något jag vill säga till er. Något jag tänkt på varenda dag sedan den här omtumlande skilsmässan basunerades ut. Era ord, ert engagemang och era tankar har varit helt ovärderliga för mig. Jag vet inte hur många gånger jag läser era ord per dag. Om och om igen. Era trygga internetfamnar håller mig lugn och jag blir hänförd över all er omtanke.
Tack. Tack så jävla mycket.
Utan er hade allt det här varit mycket svårare. Och till er som är i liknande situationer eller som går på vägen åt det hållet, ni behöver inte vara ensamma. Vi kan göra det här ihop.
Fy fan vad bra ni är. Varenda en av er.

Med vänlig hälsning,
Skamlösa-selfie-mamman 

8 kommentarer:

 1. Du är fin Sandra och du berör med dina ord♥ midsommar-kram till dig

  SvaraRadera
 2. <3 <3 <3 Du är min ledstjärna och vän Sandra. Glad midsommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Börjar typ böla nu! Du är min ledstjärna och vän!

   Radera