onsdag 25 juni 2014

Det blir nog bra det här

Jag går på tå. Egentligen har jag fått nog av allt. Jag vill bara skrika och slåss. Berätta vad jag verkligen känner. Berätta vad jag egentligen tycker. Men det är bara några veckor kvar. Några få dagar av tåttrippande och konfliktduckningar. Jag kan inte falla så nära slutet. Slutet. Det verkliga slutet. Det är bara två veckor kvar sen finns han inte här mer. Om två veckor ska jag sträcka på mig och gå med stadiga ben runtomkring i mitt hem. Då börjar det där nya livet. Jag är helt och hållet skräckslagen inför det, men det kommer jag inte berätta för någon. Jag ska byta ut oro och ängslan mot stadighet och styrka och jag ska lämna det här bakom mig. Jag ska börja om och jag ska älska vilt och gränslöst. Aldrig mer ska jag känna mig otillräcklig och hjälplös. Det blir nog bra det här. Så fort jag slutat darra av den makabra rädslan jag går omkring och bär på.

8 kommentarer:

  1. Fan vad du kämpar bra! Jag skickar kramar och varma tankar <3

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. Jag tror också det. Tack!

      Radera