söndag 18 maj 2014

Hur det kom sig att jag blockade någon för första gången

"Jag gillade dig mer när du var full av liv och nyfikenhet. När du var glad och vågade smaka på livet" skrev någon till mig idag. En sån jävla olämplig och onödig sak att skriva. Fråga inte hur jag mår om du inte vill höra sanningen. Om att jag inte vet hur jag mår. Att det går upp och ner. Från dag till dag. Timme för timme.
Det är inte så mycket att kärleken dog och att vi inte passade ihop. Det kan jag ta, acceptera och hantera. Det är sånt som händer och jag vet att vi gör rätt. Mellan oss är det inget surt eller bittert mer.
Det är framtiden. Identiteten. Livet. Tillvaron. Möjligheter som försvinner. Tiden som inte räcker till. Orken som inte finns. Allt det där som får mig svag och tunn. Fråga inte om du inte vill veta. Och döm mig inte för att jag är ärlig och känner allt jag känner. Då kan du gå och gilla någon annan istället om det bara är ständigt glada och livssmakande människor du vill omge dig med. Vad fan innebär det förresten att smaka på livet? Vad är det för vidrig jävla metafor? Det låter nästan som ett övergrepp om jag ska vara ärlig. Vilket jag ska. Vilket jag alltid kommer vara. Hej med dig.

18 kommentarer:

 1. Men älskade du! Hur kan någon vara så urbota korkad? Det är bortom mitt förstånd. Folk som öppnar munnen alldeles för ofta. Blä! All kärlek till dig <3

  SvaraRadera
 2. Jag gillar dig bäst för att du är ärlig. Jag vet hur mkt det kostar och vågar knappt vara det längre eftersom folk har så sjukt mkt åsikter om allt och hur glad jag borde vara. Egentligen. Eftersom jag inte har någon anledning att må dåligt (som de ju inte vet om eftersom de kväser varje ansats jag tar för att berätta). Love u. /J

  SvaraRadera
 3. Åhhhh. Hen kan dra åt helvete.

  SvaraRadera
 4. Vilket jävla pucko. Du finns inte till för att glädja andra. Du går för helvete igenom en skilsmässa med en man som tänker flytta till en annan kontinent. Det är för helvete inte något livsbejakande i det.

  SvaraRadera
 5. Håller med alla ovan men blir så arg över sådan okänslighet att jag måste få skrika: HÅLL KLAFFEN DITT PUCKO!
  Jag gillar dig som du är. PUNKT! Fortsätt skriva om du behöver det.

  SvaraRadera
 6. Nä. Vilket pucko. Man undrar vad hen tänkte att du skulle göra med den infon liksom? Ba, jaha. Okej. Din förmåga att sätta ord på allt det där jobbiga som hör livet till är fantastisk. Alltså verkligen. Att du är ärlig, mot dig själv och oss andra, är så jävla befriande och skönt.

  SvaraRadera
 7. Du är enastående att beskriva vardagen, krisen, smärtan. Tack för att vi får läsa. Hoppas din styrka hjälper dig så småningom att komma fram till det som är bra för din familj.
  I all ödmjukhet.
  Mormoren

  SvaraRadera
 8. Nämen alltså? Herregud så idiotiskt dumt.
  Och du. Ta hand om dig! Jag gillar dig för att du är ärlig rak och härlig. Att du vågar vara det. All styrka till dig! ♡

  SvaraRadera
 9. Ja, what Lisa said! Precis så. Kramar!

  SvaraRadera
 10. I needed to thank you forr this fantastic read!! I absolutely enjoyed every
  little bit of it. I've got you bookmarked to look at new things you post…

  Feel free to surf to my site ... icloud bypass

  SvaraRadera
 11. We're a gaggle of volunteers and starting a brand new scheme in our community.
  Your site provided us with helpful info to work on. You've performed
  a formidable process and our entire neighborhood can be thankful to you.  my web page ... goji actives

  SvaraRadera
 12. Someone essentially lend a hand to make critically articles I
  might state. This is the first time I frequented your web page and
  to this point? I amazed with the analysis you made to make this actual publish incredible.
  Wonderful activity!

  My web page: how to grow taller

  SvaraRadera
 13. Have you used web 2.0 sites for link building?
  I was told by a friend that they are meant to be the best but not sure if they have any benefit
  Posted this on Twitter, very useful

  My webpage :: search engine optimization - phattyseeds.zendesk.com,

  SvaraRadera