lördag 3 maj 2014

Fredag med vänner och smuts

"Hörrni ungar, det här med att ni låter mig sova till åtta och byter blöja på varandra till och med, det ska vi fira med as mycket mat till frukost". Det var bara jag som åt. Men rätt skön stämning vid frukostbordet ändå.
Ser förresten att det verkar ha kommit in någon slags blåbärsmoothie eller något annat helvete bakom kameralinsen på telefonen. Därav en lila fläck på samtliga bilder. Borde jag kanske börja efterforska eventuell lösning på problemet eller bara skjuta upp det som precis allt annat här i livet?

När vi hade hetsätit/hetsbråkat klart med frukosten åkte vi in till stan och gick till parken. Ja men där träffade vi ju på tornedalingen som jag följt på bloggen hur länge som helst. Så jäkla roligt. Det här med internet alltså, sjukt rolig grej.
Extra roligt var det att höra att hennes trespråkiga son lät precis som Edith. Det där hittepåspråket alltså, det är visst inte bara mitt barn som håller på.

Ja men i den där parken hängde vi ju hela dagen i. Så bra att det finns väl placerade pommes frites-stationer lite varstans när moderskapet glömde/sket i matsäck till alla hungriga magar. Dom fick glass också. Visst. Skäm bort dom bara.

Ja men sen somnade dom ju. Mätta, glada och ruskigt skitiga. Så himla värt. När jag promenerade runt där i parken stötte jag på en vän jag inte träffat på länge. Det var så fint att prata lite, uppdatera varandra om livet och dessutom bestämma när vi ska ses nästa gång. Jag älskar att jag har vänner här, som verkligen är mina vänner, som jag stöter ihop med på de mest omöjliga och möjliga platser. Jag älskar den här staden och nätverket jag har här. Jag vill nog aldrig flytta härifrån.

På kvällen mötte jag Hass för att fira vår bröllopsdag. Vår tredje. Och sista. Det firade vi genom att posta skilsmässopapper och gå på den där italienska restaurangen vi aldrig tagit oss tid till att gå till tidigare. Vi firade väl kanske inte själva bröllopsdagen egentligen. Mer de åren vi haft ihop och det nya kapitlen i våra liv. En helt sorglös och mycket fin kväll. Och maten. Så fantastisk mat. Därför följer här en rad matpornografiska bilder. För att minnas. Såhär dyr restaurang kommer jag nämligen aldrig ha råd att gå till igen som ensamstående.

Allt som allt en bra uppladdning inför helgen som är min första ensamhelg som singel. Inga barn, ingen ex-man, bara jag och vad jag nu tar mig för.
Om jag är förväntansfull? Typ. Något. En smula bara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar