onsdag 23 april 2014

Relativt och svårtillgängligt

Varje gång han säger "Det är klart, du kan lita mig" kan jag inte låta bli att på äkta såpoperamaner dramatiska väsa fram "Jag trodde jag kunde lita på dig när du lovade att älska mig livet ut. Och se hur det gick med det."
Ja jag vet det är ju lite onödigt. Men det kan inte hjälpas.
Jag mår rätt bra förresten, men det vågar en ju inte säga högt när en ligger i skilsmässa. Trots att jag ägnar alldeles för mycket tid åt att rannsaka mig själv och mitt agerande de senaste 4,5 åren och skyller allt lidande jag känt/känner på honom.
Det är ju han som lämnar mig. Det är ju han som överger familjen.
Ja det är i alla fall vad jag tänker till mig själv när jag glömmer bort den där detaljen om att jag också vill det här. För jag vill faktiskt att vi ska skiljas. Och jag mår rätt bra när jag säger det för mig själv. Och jag mår rätt bra när jag tänker på framtiden.
Det är klart, alla praktiska detaljer och tyska krångliga regler får mig ju nu lite såhär i efterhand känna att vi kanske kunde ha levt ihop ett litet tag till. Det hade ju varit betydligt lättare i alla fall. Praktiskt och ekonomiskt sett. Resten känns just nu sekundärt. Jag menar vad är lycka egentligen? Det är ju jävligt relativt och svårtillgängligt egentligen.

19 kommentarer:

 1. Det blir ju oftast bra till sist. Men fy så jobbigt. Jag hoppas att du får ekonomisk kompensation av honom för att du tagit hans del av föräldrajobbet? Han har ju kunnat satsa på sitt företag och bygga upp något tack vare dig. Kommer han ta barnen halva tiden nu? I så fall kommer du ju att få mkt mer tid och mindre jobb framöver.

  SvaraRadera
 2. Lycka är en fantasi, en utopi, ett psykotiskt tillstånd. Man hittar någon man inte vantrivs med, som fyller ens behov och lär sig leva med den, eller inte.

  Mycket enkelt.

  SvaraRadera
 3. Så skönt att höra att du ändå mår rätt bra när du tänker på framtiden. Du verkar så jävla bra tycker jag. En sån där man hade velat umgås med på riktigt. Och dina barn, så jäkla fina. Jag håller tummen för att det kommer bli bra precis som du tänker nu, även fast allt måste kännas pissjobbigt. KRAM.

  SvaraRadera
 4. Värmlands-Sara29 april 2014 09:33

  Hur går det med allt? Hoppas du har det bra! Tänker på dig! Kram

  SvaraRadera
 5. Befօre taқing Phentermine it iѕ imƿortant to know the pros ɑnd cons оf thіs diet pill.
  Enjoying tҺɑt whіch ʏoս enjoy to do Ьest, rеgardless if it гeally іs enjoying flicks fօr hours οn end,
  earning a living, Ьe out there ɦaving a good time along witҺ yоur friends and family mеmbers, can be reassuring if yoս are surе yoս haνe ɑ veгy successful weight loss regimen thаt you'll be adhering to, that alsߋ allows you to surely accomplish, АND devoid of
  needіng to workout. Тhis is а blessing іn disguise
  foг people աho сannot afford a fitness trainer οr
  cannot adhere to a strict diet chart Ԁue to seѵeral reasons ɑnd concerns.


  Ƭake a look at my blog post; Coupe faim naturel

  SvaraRadera
 6. This is mmy first time visit at hhere and i am in fact happy to read
  everthing at one place.

  Herre is my homepage ... clash of clans hack

  SvaraRadera
 7. If you know before hand there is going to be a snack a several hours following supper, you can wait the hr or two.
  In all the years that an HCG diet in Oak Lane has been used,
  no negative side effects have been reported. Numerous
  people avoid visiting their doctors because of these
  injections being painful.

  My web page - weight loss tracker hcg

  SvaraRadera
 8. Has planteado el topico de forma insulso, no
  me da la impresion de que te hayas informado para redactar.
  Decepcionante.

  Mira lo siguiente y puedes navega porr mi
  web blog; logros ocultos Xbox 360

  SvaraRadera
 9. Ta dig tid att läsa min korta vittnesbörd, kan det vara bra för dig eller en person nära dig.


  Mitt namn är fru Emily James. Jag vill dela denna korta vittnesbörd med de goda människorna i den här världen. Det kan vara användbart för dig på ett eller annat sätt. Det här är min historia.
  Min man tycker att månggifte är inte fel, har han sett en annan tjej för det gångna 1 år nu, och jag sa till honom att han måste sluta, men han säger att han är kär i henne, de har till och med talat om varit tillsammans "FOREVER" och även
  henne flytta in hos oss. min man älskar mig fortfarande, han ångrar att få in detta i första hand, men inte villig att bryta upp med henne, säger han, om han så break-up, kommer det inte finnas någon annan relation utanför deras matrimony.One dag som jag var går via internet på jakt efter jobb, jag såg olika vittnesbörd om om hur en profet hjälpt dem med deras problem. En av dem sa att han hjälpte honom botade sina sjukdomar, den andra sa att han hjälpte henne blev gravid efter 11 år av att vara barnlös och jag såg en annan som sa att han hjälpte henne räddade hennes äktenskap och få ett bra jobb, hon tappade E i denna stora man, så jag bestämde att ge mannen en rättegång och jag kontaktade honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com denne store man berättade för mig att min man var under damens förtrollning. Men han kunde bryta förtrollningen och min man slutade relationen med damen inom 48 timmar och han kom tillbaka till mig att be om ursäkt för allt han gjorde och bad om min förlåtelse. Vänner inte kvar i tystnad eftersom de säger "ETT PROBLEM DELAD ÄR ETT PROBLEM HALF LÖST" Men jag säger ett problem som delas med denna stora man är "ETT PROBLEM PERMANENT LÖST" eftersom någon gillar DR OKOSU har en lösning på alla dina problem oavsett problemet bara att kontakta honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com jag lever lyckligt nu med min man och min 2 underbara kids.DR OKOSU berättade jag kunde också kontakta honom på något av följande problem:

  (1) vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på kontoret
  (4) Vill ett barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill hålla din man / fru att bli din ensam för evigt.
  (7) behöver ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över er äktenskap
  9) Vill du bli attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) BEHÖVER make / maka
  12) Cure för någon sjukdom.
  Kontakta DR OKOSU idag och du kommer inte att ångra dig. E-post: drokosu01@gmail.com
  Tack för din tid .....

  SvaraRadera