torsdag 10 april 2014

Och jag har varken ägglossning eller mens

Men herrejävlar vad trött jag är på syskonbråk och det eviga skrikandet som pågår här hemma. Kastandet av leksaker i golvet så de går i tusen bitar. Den eviga kampen om uppmärksamhet. Det evinnerliga tjatet av att bäras runt runt runt hela jävla tiden.
Hörrni barn, lös era konflikter själva. Jag bryr mig inte det minsta om ni har sönder era leksaker eller inte, det är ju inte direkt så att jag gillade dom från början. Och ni har kanske inte märkt det än men ni får alltid mer uppmärksamhet när ni leker tillsammans, är fantasifulla och försiktiga med varandra. Dessutom orkar jag inte bära omkring på 30 kg barn överallt. Ni får turas om eller lära er att gå.
Nu går jag och lägger mig. Jag är så jävla trött på de här skrikande eftermiddagarna att jag inte ens orkar beskriva den här tryckande känsla av ständig irritation jag har i magen.
Och inskolningen har gått åt helvete igen. Och nya utvecklingssamtal om Ediths utveckling oroar mig. Jag behöver dessutom ett jobb. Den här fattigdomen som plötsligt kom när föräldrapenningen tog slut är lite svår att hantera. Och jobb är ju så förbannat lätt att hitta här.
Ja. Det är lite grinigt just nu skulle vi kunna säga. Rätt så jävla mycket också. Men det skiter väl ni i.

6 kommentarer:

 1. Ja, det gör vi. Så in helvete!

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att det måste kännas jobbigt. Hoppas det känns bättre snart och jag håller tummarna för jobb och inskolning och allt! Kram Emma

  SvaraRadera
 3. Fy vad jobbigt det låter! Men stå på dig! Jag tycker du verkar grym. Och det kommer ju att bli bättre... Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Ta dig tid att läsa min korta vittnesbörd, kan det vara bra för dig eller en person nära dig.


  Mitt namn är fru Emily James. Jag vill dela denna korta vittnesbörd med de goda människorna i den här världen. Det kan vara användbart för dig på ett eller annat sätt. Det här är min historia.
  Min man tycker att månggifte är inte fel, har han sett en annan tjej för det gångna 1 år nu, och jag sa till honom att han måste sluta, men han säger att han är kär i henne, de har till och med talat om varit tillsammans "FOREVER" och även
  henne flytta in hos oss. min man älskar mig fortfarande, han ångrar att få in detta i första hand, men inte villig att bryta upp med henne, säger han, om han så break-up, kommer det inte finnas någon annan relation utanför deras matrimony.One dag som jag var går via internet på jakt efter jobb, jag såg olika vittnesbörd om om hur en profet hjälpt dem med deras problem. En av dem sa att han hjälpte honom botade sina sjukdomar, den andra sa att han hjälpte henne blev gravid efter 11 år av att vara barnlös och jag såg en annan som sa att han hjälpte henne räddade hennes äktenskap och få ett bra jobb, hon tappade E i denna stora man, så jag bestämde att ge mannen en rättegång och jag kontaktade honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com denne store man berättade för mig att min man var under damens förtrollning. Men han kunde bryta förtrollningen och min man slutade relationen med damen inom 48 timmar och han kom tillbaka till mig att be om ursäkt för allt han gjorde och bad om min förlåtelse. Vänner inte kvar i tystnad eftersom de säger "ETT PROBLEM DELAD ÄR ETT PROBLEM HALF LÖST" Men jag säger ett problem som delas med denna stora man är "ETT PROBLEM PERMANENT LÖST" eftersom någon gillar DR OKOSU har en lösning på alla dina problem oavsett problemet bara att kontakta honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com jag lever lyckligt nu med min man och min 2 underbara kids.DR OKOSU berättade jag kunde också kontakta honom på något av följande problem:

  (1) vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på kontoret
  (4) Vill ett barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill hålla din man / fru att bli din ensam för evigt.
  (7) behöver ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över er äktenskap
  9) Vill du bli attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) BEHÖVER make / maka
  12) Cure för någon sjukdom.
  Kontakta DR OKOSU idag och du kommer inte att ångra dig. E-post: drokosu01@gmail.com
  Tack för din tid .....

  SvaraRadera