tisdag 1 april 2014

Monday can be a fun day

Alltså denna lilla superpeppade trio alltså. Idag kom vi överens om att Kita skulle fungera bra för alla inblandade, utan bråk och utan skrik. Jaja. Det var väl värt ett försök i alla fall? Nu när vi fick sovmorgon och allt.

Och se där. Min förhandlingstaktik fungerade ju alldeles utmärkt. Jag kunde alltså lämna båda barnen idag, utan panik och utan ängslan. Och inte en enda gång frågade den där minsta avkomman efter mig. Vilken plötslig framgångssaga va?

Ja alltså plötsligt hade ju en hel dag gått och jag hade tagit mina första skälvande steg på en promenad utan barn och barnvagn. Inte det minsta sorgligt någonstans, bara så orimligt skönt. Så när Kita var över för dagen gick vi hem och spontanstädade lite ihop. Hur ofta händer det? Nej tänkte väl det.

OCH SEN LEKTE DE HÄR TVÅ IHOP! Utan några tjuvnyp eller träklossar kastade i huvudet. Jag fick feeling och var mycket närvarande moder samt orimligt inlevelsefull i "exakt" hur bilar kan låta.

Följt av stökig middag. Så värt den där spontanstädningen tidigare kändes efter ett par "MAMMA TITTA DET SNÖAR RIS"-episoder.

Sen hände detta! Date med min livskamrat på nöjesfält. Öl i plastmugg och pommes frites i pappersstrut. Så lätt det var att avhandla bubblande grubblerier, veckoschema och små men viktiga kärleksförklaringar när en är själv sådär. "Vad roligt vi har det ihop, det här gör vi snart om igen" säger vi alltid förvånat till varandra efter att vi umgåtts ihop. Sen dröjer det sex månader innan det händer igen. Men vi tänker ju på det lite oftare. Det är väl alltid något.

2 kommentarer:

 1. Ta dig tid att läsa min korta vittnesbörd, kan det vara bra för dig eller en person nära dig.


  Mitt namn är fru Emily James. Jag vill dela denna korta vittnesbörd med de goda människorna i den här världen. Det kan vara användbart för dig på ett eller annat sätt. Det här är min historia.
  Min man tycker att månggifte är inte fel, har han sett en annan tjej för det gångna 1 år nu, och jag sa till honom att han måste sluta, men han säger att han är kär i henne, de har till och med talat om varit tillsammans "FOREVER" och även
  henne flytta in hos oss. min man älskar mig fortfarande, han ångrar att få in detta i första hand, men inte villig att bryta upp med henne, säger han, om han så break-up, kommer det inte finnas någon annan relation utanför deras matrimony.One dag som jag var går via internet på jakt efter jobb, jag såg olika vittnesbörd om om hur en profet hjälpt dem med deras problem. En av dem sa att han hjälpte honom botade sina sjukdomar, den andra sa att han hjälpte henne blev gravid efter 11 år av att vara barnlös och jag såg en annan som sa att han hjälpte henne räddade hennes äktenskap och få ett bra jobb, hon tappade E i denna stora man, så jag bestämde att ge mannen en rättegång och jag kontaktade honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com denne store man berättade för mig att min man var under damens förtrollning. Men han kunde bryta förtrollningen och min man slutade relationen med damen inom 48 timmar och han kom tillbaka till mig att be om ursäkt för allt han gjorde och bad om min förlåtelse. Vänner inte kvar i tystnad eftersom de säger "ETT PROBLEM DELAD ÄR ETT PROBLEM HALF LÖST" Men jag säger ett problem som delas med denna stora man är "ETT PROBLEM PERMANENT LÖST" eftersom någon gillar DR OKOSU har en lösning på alla dina problem oavsett problemet bara att kontakta honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com jag lever lyckligt nu med min man och min 2 underbara kids.DR OKOSU berättade jag kunde också kontakta honom på något av följande problem:

  (1) vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på kontoret
  (4) Vill ett barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill hålla din man / fru att bli din ensam för evigt.
  (7) behöver ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över er äktenskap
  9) Vill du bli attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) BEHÖVER make / maka
  12) Cure för någon sjukdom.
  Kontakta DR OKOSU idag och du kommer inte att ångra dig. E-post: drokosu01@gmail.com
  Tack för din tid .....

  SvaraRadera