fredag 18 april 2014

Jag vet hur en långfredag ska firas

En skulle kunna räkna ut att min telefon tillhör en nybliven singel och livskrisande kvinna. Nytillkomna och flitigt använda appar hör nämligen till kategorierna: hälsa och träning, lägenhetssökning och onlinedating.
Jaja. En kan ju tycka att det går lite väl fort fram på en eller flera fronter, men en måste väl kunna se sig om lite ändå utan att anses som desperat.

Jaha. Annars då? Hur firar ni påsk?
Själv sysselsätter jag mig med det här:

3 kommentarer:

 1. Oj oj. Men ni har väl ändå inte panikbrådska att flytta ut? Samt varför måste du och inte han flytta?

  Annars är det gudfruktigt att du lider traditionsenligt på långfredagen.

  SvaraRadera
 2. Håller med Olga.

  För övrigt har jag de apparna också minus onlinedatingen. Håller mig borta från det, är trött på män. Och förhållande. Och jag har haft ett fejkkonto tidigare och scheisse...inte igen. ;) säg till om du finner någon bra!

  SvaraRadera
 3. naturally like your web site but you have to test the spelling on several
  of your posts. Several of them are rife with spelling problems
  and I to find it very bothersome to inform the
  reality however I will surely come again again.

  Here is my homepage - best green Coffee Supplement

  SvaraRadera