fredag 4 april 2014

En helt ny värld

Inskolningen på Kita har gått från katastrofalt dålig till överraskande bra. Edgar är där några timmar själv varje dag och den här tiden som blir över utan barn att ta hand om är ju helt magisk. Saker en kan göra när ens båda barn härjar fritt på Kita:

Äta frukost tillsammans med sin livskamrat på ställen där barn annars river hela inredningen.

Handla mat utan att några knubbiga fingrar smyger ner kakor och choklad i korgen.

Strosa omkring i second hand-butiker och testa fräcka 80-talsjackor.

Påbörja mer kreativa projekt. Som lapptäcke till exempel.

Eller bara ligga och dra sig i sängen hur länge som helst. Med eller utan arbetande make. Det är ju upp till var och en.

11 kommentarer:

 1. Jag ba suckar av lättnad över att du får lite tid för dig själv!

  SvaraRadera
 2. Everything is very open with a precise clarification of the issues.
  It was truly informative. Your site is very helpful. Many thanks for sharing!


  Here is my web page ... room right ()

  SvaraRadera
 3. Thanks for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I am waiting for your further post thanks once again.

  Also visit my site - clash Of clans hack (Http://clashofclansgametool.com/)

  SvaraRadera
 4. Ta dig tid att läsa min korta vittnesbörd, kan det vara bra för dig eller en person nära dig.


  Mitt namn är fru Emily James. Jag vill dela denna korta vittnesbörd med de goda människorna i den här världen. Det kan vara användbart för dig på ett eller annat sätt. Det här är min historia.
  Min man tycker att månggifte är inte fel, har han sett en annan tjej för det gångna 1 år nu, och jag sa till honom att han måste sluta, men han säger att han är kär i henne, de har till och med talat om varit tillsammans "FOREVER" och även
  henne flytta in hos oss. min man älskar mig fortfarande, han ångrar att få in detta i första hand, men inte villig att bryta upp med henne, säger han, om han så break-up, kommer det inte finnas någon annan relation utanför deras matrimony.One dag som jag var går via internet på jakt efter jobb, jag såg olika vittnesbörd om om hur en profet hjälpt dem med deras problem. En av dem sa att han hjälpte honom botade sina sjukdomar, den andra sa att han hjälpte henne blev gravid efter 11 år av att vara barnlös och jag såg en annan som sa att han hjälpte henne räddade hennes äktenskap och få ett bra jobb, hon tappade E i denna stora man, så jag bestämde att ge mannen en rättegång och jag kontaktade honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com denne store man berättade för mig att min man var under damens förtrollning. Men han kunde bryta förtrollningen och min man slutade relationen med damen inom 48 timmar och han kom tillbaka till mig att be om ursäkt för allt han gjorde och bad om min förlåtelse. Vänner inte kvar i tystnad eftersom de säger "ETT PROBLEM DELAD ÄR ETT PROBLEM HALF LÖST" Men jag säger ett problem som delas med denna stora man är "ETT PROBLEM PERMANENT LÖST" eftersom någon gillar DR OKOSU har en lösning på alla dina problem oavsett problemet bara att kontakta honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com jag lever lyckligt nu med min man och min 2 underbara kids.DR OKOSU berättade jag kunde också kontakta honom på något av följande problem:

  (1) vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på kontoret
  (4) Vill ett barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill hålla din man / fru att bli din ensam för evigt.
  (7) behöver ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över er äktenskap
  9) Vill du bli attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) BEHÖVER make / maka
  12) Cure för någon sjukdom.
  Kontakta DR OKOSU idag och du kommer inte att ångra dig. E-post: drokosu01@gmail.com
  Tack för din tid .....

  SvaraRadera