onsdag 2 april 2014

Det finns ingen värdighet kvar

Jag har mens och en man som packar för att åka bort. Och jag bara bråkar. Och gråter. Går undan och blöder. Lägger mig på soffan med ett glasspaket på magen. "Här tänker jag ligga för alltid" tänker jag för mig själv och bestämmer mig för att strunta i att ens försöka. Försöka med glädje, ärlighet och omtanke. Jag ska sluta med det nu. Tills han kommer in i rummet och ser på mig. Då gråter jag salta tårar ner i glassen och säger förlåt. Det var faktiskt jävligt dumt av mig. Och jag har inga problem att se mitt ansvar och be om ursäkt. Jag blir bara lite irriterad över den goda glassen som liksom är lite förstörd nu. Sen känns det bra igen. Jag blöder fortfarande igenom byxorna och han ska fortfarande åka till Amerika imorgon. Men det känns bra igen.

7 kommentarer:

 1. Attractive element of content. I just stumbled upon your
  weblog and in accession capital to assert that I get in fact loved account your weblog posts.

  Anyway I'll be subscribing on your augment or even I fulfillment you access constantly fast.


  Feel free to surf to my weblog; at stop eat ebook
  ()

  SvaraRadera
 2. Hi there! I could have sworn I've been to this site before but
  after checking through some of the post I realized it's
  new to me. Anyhow, I'm definitely glad I
  found it and I'll be book-marking and checking back often!

  Also visit my blog post ... natural green cleanse and garcinia cambogia (www.oldlove.eu)

  SvaraRadera
 3. This was something that constantly escaped me in my youth, for all the fierce,
  flaming fanaticism of my beliefs and ideals. Each
  of us had been able to ride it at sometime in the past anyway,
  so we didn't need it in our relentless pursuit of "coaster credits".

  Our friend Tim had invited Janna and me, along with another friend Greg, to his family's cottage north of Pittsburgh.


  Stop by my homepage :: My Singing Monster hack

  SvaraRadera
 4. You might probably mow two of your neighbors
  grass or shovel a couple of driveways to have enough cash raised for the Minecraft accounts,
  you could jump over the insane level of hoops how the plethora involving internet con artists might have you
  bouncing through, only to determine that right now there aren’t virtually any working rules available, or you could simply utilize our generator and obtain a working code in less than one minute of your time.
  Be sure to stop by your local video game retailer as well as neighborhood used game store for your own copy of Call
  of Duty: Black Ops. Different types of food will refill your hunger
  bar at different rates.

  Feel free to surf to my weblog :: Minecraft Crack No Survey

  SvaraRadera
 5. Whether you want a cosmetic surgery Edmonton or nose job Edmonton, an accredited cosmetic surgeon will
  work with you to get the best results. Aside from that, interview former
  patients to obtain first-hand insight into a particular cosmetic surgeon's methods, approach, and techniques to plastic surgery.
  These are just a few of the many birth defects that might qualify for medically necessary cosmetic procedures.  my web site :: Roseville Surgery

  SvaraRadera
 6. Ta dig tid att läsa min korta vittnesbörd, kan det vara bra för dig eller en person nära dig.


  Mitt namn är fru Emily James. Jag vill dela denna korta vittnesbörd med de goda människorna i den här världen. Det kan vara användbart för dig på ett eller annat sätt. Det här är min historia.
  Min man tycker att månggifte är inte fel, har han sett en annan tjej för det gångna 1 år nu, och jag sa till honom att han måste sluta, men han säger att han är kär i henne, de har till och med talat om varit tillsammans "FOREVER" och även
  henne flytta in hos oss. min man älskar mig fortfarande, han ångrar att få in detta i första hand, men inte villig att bryta upp med henne, säger han, om han så break-up, kommer det inte finnas någon annan relation utanför deras matrimony.One dag som jag var går via internet på jakt efter jobb, jag såg olika vittnesbörd om om hur en profet hjälpt dem med deras problem. En av dem sa att han hjälpte honom botade sina sjukdomar, den andra sa att han hjälpte henne blev gravid efter 11 år av att vara barnlös och jag såg en annan som sa att han hjälpte henne räddade hennes äktenskap och få ett bra jobb, hon tappade E i denna stora man, så jag bestämde att ge mannen en rättegång och jag kontaktade honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com denne store man berättade för mig att min man var under damens förtrollning. Men han kunde bryta förtrollningen och min man slutade relationen med damen inom 48 timmar och han kom tillbaka till mig att be om ursäkt för allt han gjorde och bad om min förlåtelse. Vänner inte kvar i tystnad eftersom de säger "ETT PROBLEM DELAD ÄR ETT PROBLEM HALF LÖST" Men jag säger ett problem som delas med denna stora man är "ETT PROBLEM PERMANENT LÖST" eftersom någon gillar DR OKOSU har en lösning på alla dina problem oavsett problemet bara att kontakta honom på hans e-post: drokosu01@gmail.com jag lever lyckligt nu med min man och min 2 underbara kids.DR OKOSU berättade jag kunde också kontakta honom på något av följande problem:

  (1) vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på kontoret
  (4) Vill ett barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill hålla din man / fru att bli din ensam för evigt.
  (7) behöver ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över er äktenskap
  9) Vill du bli attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) BEHÖVER make / maka
  12) Cure för någon sjukdom.
  Kontakta DR OKOSU idag och du kommer inte att ångra dig. E-post: drokosu01@gmail.com
  Tack för din tid .....

  SvaraRadera
 7. If you want an email notification each time a post is left,
  there are options within the settings to organize this.

  Through a process of analyzing the inbound
  links into your site, you can see if they look legitimate or not, and if they are not then you can tell Google not to count them.
  That's where you'll want to spend your time (and
  money).

  Also visit my web-site :: marketing beach balls

  SvaraRadera