söndag 16 mars 2014

Såhär är det va

Det bloggas jävligt dåligt nuförtiden. Det beror på antingen en av följande anledningar eller kanske en kombination av två eller flera samtidigt.
1. Jag är rätt så jävla trött på småbarnslivet just nu. Kanske för att precis all min ork, all min kreativitet och allt mitt tålamod har tagit slut. Därför vill jag ogärna skriva och påminnas om småbarnslivets rätt trista och illaluktande sidor. Men eftersom jag inte känner till så mycket annat än just småbarnslivet så...ja men ni fattar.
2. Det är så oändligt mycket framtidsprat och spekulationer här hemma just nu. Var ska vi ta vägen? Ska vi stanna kvar? Testa något nytt? Tillbaka till tryggheten? Men Sverige. Alltså. Är det verkligen tryggheten? Hjärnan och hjärtat försöker komma fram till något bra. Det går sådär.
3. Det har varit himla fint väder den här veckan. Vi har alltså varit ute en hel del. Och sen bara ätit, bajsat och sovit när vi kommit hem.
4. Jag är ca den lataste människan i nordtyskland. Jag vet inte vad jag gör egentligen, men jag vet vad jag inte gör i alla fall. Jag städar inte, tvättar inte, ser inga serier, inga filmer, läser inga böcker, ritar inget, skriver inget. Jag verkar bara fördriva tiden med något jag inte ens vet vad det är. Så himla onödigt. Och tidskrävande.
5. Det är ta mig fan pollensäsong! Amäh lägg av någon gång. Med vänlig hälsning, kliögat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar