söndag 9 mars 2014

Det är söndag

Idag är jag en tålamodslös, bakfull och trött mamma. Jag mutar barnen med onyttigheter och film. Sitt bara still och tyst. Jag orkar inte. En förkylning ligger bakom näsan och gror. Jag kan känna den så närvarande men ändå inte riktigt här. Det är för mycket i mitt huvud. För många beslut att väga fram och tillbaka. Livsförändringar innebärande äventyr eller trygghet? Sätta på mig byxor eller inte? Jag längtar dessutom ihjäl mig efter Hass. Den jäveln som glidit runt på gatorna i San Francisco och roat sig. Varit på konferens och sånt där jag aldrig får göra. Tur för honom att han kommer hem ikväll. 2,5 veckor ifrån varandra är uppenbarligen lite för länge för mig och mitt förstånd. Vår är det här också. Varmt och soljävel. Det påminner mig om värmebölja och ständig kroppsnoja. För i helvete. Imorgon är det måndag och vardag igen. Hoppas det regnar och att jag hittar min antidepressiv medicin. Jag tror jag har glömt ta den.

2 kommentarer: