onsdag 29 januari 2014

Tur för den här dagen att den snart är över

Imorse när Edith ville stanna hemma från Kita tänkte jag: "Ja men oj vad mysigt vi kommer ha det idag". Och det var det ju. I ungefär halva dagen. Jag har varit närvarande, vi har varit på barnkafé, träffat vänner, lekt skitmycket med bilar och liksom haft det rätt gött. Sen sov dom middag. Och vaknade som några slags dårar utan någon som helst kontroll på sitt känsloliv. Det har skrikits och bråkats och härjats och väsnats för allt och ingenting. Vilka jävla as! Ett tag funderade jag på att hälla några högar med chips och flingor på golvet, lite som man gör med hundar ni vet, så jag kunde få stänga in mig i sovrummet och sitta ifred en liten stund. Men sen kom det väl något slagsmål i vägen och jag fick gå tillbaka till att vara någon slags lejontämjare. Så jävla trist att vara förälder till barn som inte lyssnar på ett enda ord av vad jag säger. Det är däremot säkert skitkul att vara barn till en mamma som tillslut går upp i falsett efter att ha rabblat samma sak tusen gånger om.

Nu ska jag iväg och dricka kaffe med en vän. Hoppas "kaffe" betyder vin och cigg.

3 kommentarer: