torsdag 23 januari 2014

Och nu kommer ett inlägg som inte betyder någonting för någon annan

Jag har tänkt tankar som jag aldrig haft förut och jag har haft känslor som jag bävat inför. Men jag har inte delat dem med den jag delar mitt liv med. Jag har bara antytt, inte varit ärlig. Vilket är ironiskt, eftersom hela vårt förhållande bygger på att vi berättar allt för varandra. Inga hemligheter, inga lögner. Allt måste yttras. Men jag har inte velat prata om det. Trott att det skulle missförstås. Jag har flytt konflikter som inte ens påbörjats. 
Men så säger jag det. "Är vi klara med varandra?" och han ler sådär lugnt. "Nej, det är vi inte. Vi har mycket kvar" säger han och sedan händer något som inte hänt på mycket länge. Jag berättar om allt jag tänkt och allt jag känt. Jag förklarar mina rädslor och mina problem. Han lyssnar och han svarar. Vi bråkar inte, vi är bara öppna och ärliga. 
Det är så fint när ett mönster bryts och vi vågar gå utanför de där vanliga stegen vi börjar slita på. Vissa saker kommer förändras. Andra kommer förstärkas. Kanske kan jag bryta mina egna mönster nu och ta mig upp ifrån den här lilla gropen av självömkan och bister framtidstro jag har råkat snubbla ner i. Jag menar, om jag kan hitta tillbaka till ärligheten mot någon annan, kanske jag kan börjar vara ärlig mot mig själv?

9 kommentarer:

 1. Jättefint ju! Önskar dig lycka till med det (som inte alls är lätt)!

  SvaraRadera
 2. Så himla bra. Hoppas att allt snart, snart blir mycket bättre. Det blir det.

  SvaraRadera
 3. Modigt och så väldigt svårt ibland att prata om det viktigaste med varandra, det där som händer innerst inne. Vad härligt att det blev sådär, öppet och ärligt, det talar ju för att din man har rätt i det han sa, att ni har mycket kvar. Kram! (Fd Fröken K)

  SvaraRadera
 4. Fy fan vad bra! Så moget, modigt och konstruktivt!

  SvaraRadera
 5. Wow! Fan vad bra. Att vara ärlig mot sig själv är ibland svårare än det låter.

  SvaraRadera
 6. Fint fint fint. Ser fram emot fortsättningen, den fina!

  SvaraRadera
 7. Jag vill tacka Gud för att använda (Druwagbale@gmail.com) som min källa

  frälsnings efter 2 års arbetslöshet och min älskare lämnade mig

  ensam i 2 år, bara brustet hjärta tills jag träffade en doktor druwagbale

  på en damer vittnesbörd om hur han fick hjälp av samma Dr uwagbale,

  så jag bestämde mig för att kontakta honom och när jag berättade för honom alla mina problem

  Han skrattade och sade att detta inte är ett problem. allt kommer att vara

  bra i tre dagar. Exakt på den tredje dagen av min ex lover samtal

  mig och förvånade mig och det som förvånade mig var att ett företag i

  gäller för mer än fyra månader sedan ringde de och sa att jag

  bör återgå till arbetet så snart possible.Am mycket tacksam till Dr.

  uwagbale, om du vill kontakta honom, hans e-post är

  (Druwagbale@gmail.com) hans nummer är (2348038498883) kan du också

  kalla honom efter att du har postat honom, och han gör förtrollningen som

  följande (1) Om du vill att ditt ex tillbaka. (2) du behöver en skilsmässa

  din relation (3) Vill du bli
  främjas i sitt kontor. (4) Skulle du vilja män och kvinnor kör

  efter dig. (5) Om du vill ha ett barn. (6) Vill du bli rik.

  (7) Du vill knyta din man och hustru att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd. (9) som du vill anta en

  barn, (10) som du vill vara medlem i illuminati.
  Herbal Care Kontakta honom idag (druwagbale@gmail.com) hans nummer

  är (+2348038498883) vara användbart domare synd betona i dag?

  SvaraRadera
 8. Min mun är full av vittnesmål, min älskare lämnade huset i två månader till Sydafrika som turist, där hon menade en pojke och hon var förvirrad av pojken, min flickvän vägrar att komma hem igen, jag gråter dag och natt ser För vem som ska hjälpa mig, läste jag ett vittnesbörd om en kraftfull stavningskastare som heter Dr Oba och jag kontaktade stavningskastern för att hjälpa mig att få min älskare tillbaka till mig och han ber mig att inte oroa mig för att gudarna vi kämpar för mig. . Han berättade för mig om midnatt när all ande är vilande, kommer han att ställa en stavning för att återförena min älskare tillbaka till mig. Och han gjorde på mindre än 2 dagar kom min älskare tillbaka till mig och började gråta som jag borde för förlåta honom, jag är så glad för vad den här stavningen gjorde för mig. Kontakta dr Oba via (obaspellhome@gmail.com) eller whatsapp honom på +2348151943640

  SvaraRadera
 9. Min mun är full av vittnesmål, min älskare lämnade huset i två månader till Sydafrika som turist, där hon menade en pojke och hon var förvirrad av pojken, min flickvän vägrar att komma hem igen, jag gråter dag och natt ser För vem som ska hjälpa mig, läste jag ett vittnesbörd om en kraftfull stavningskastare som heter Dr Oba och jag kontaktade stavningskastern för att hjälpa mig att få min älskare tillbaka till mig och han ber mig att inte oroa mig för att gudarna vi kämpar för mig. . Han berättade för mig om midnatt när all ande är vilande, kommer han att ställa en stavning för att återförena min älskare tillbaka till mig. Och han gjorde på mindre än 2 dagar kom min älskare tillbaka till mig och började gråta som jag borde för förlåta honom, jag är så glad för vad den här stavningen gjorde för mig. Kontakta dr Oba via (obaspellhome@gmail.com) eller whatsapp honom på +2348151943640

  SvaraRadera