tisdag 7 januari 2014

Gör om gör rätt

Dag två av det här påhittet att sockerdetoxa kroppen som jag och ungefär resten av västvärldens invånare sysslar med, det känns bättre idag. Men fortfarande rätt menlöst. Så gick vi hem till en vän och det första hon visar upp är ett stort fat med underbara små chokladmuffins. Ja men vem är jag att tacka nej? Jag vill ju inte framstå som otacksam på något sätt. Nu känns livet meningsfullt och vackert igen.

Med vänlig hälsning,
Karaktär-bor-inte-här-85

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jag har skrattat hela vägen till sängs.

   Radera
  2. Skrattade åt din signatur, inte toddlerutbrott.

   Radera
 2. Sluta med socker helt låter osunt. Heja dig som stod emot den impulsen och valde chokladmuffinsarna istället!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är benägen att hålla med dig faktiskt. Sjukt osunt att sluta helt.
   Känner mig lite stolt nu. Tack!

   Radera
 3. Jamen, bjudsötsaker räknas inte, det vet ju alla! Man vill ju inte trampa på tår eller göra nån ledsen, nej, då får man allt offra sig lite. Det var fint gjort av dig tycker jag. Sen om man råkar njuta lite på kuppen, det kan man ju inte hjälpa faktiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fast jag fattade inte spelreglerna först. Men skönt, nu vet jag hur det går till. Ska boka in träffar hos vänner hela veckan lång.

   Radera