måndag 6 januari 2014

En liten fråga bara

Idag har jag inte ätit något med socker i på hela dagen. Livet känns trist, tråkigt och menlöst just nu. Ska det vara såhär? Ska man behöva torteras på detta sätt? VA?

6 kommentarer:

 1. Gulp! Jag tänkte börja avgiftningen imorn. Det är såpass illa alltså? Det är väl bara att hoppas på att det blir bättre antar jag. Heja heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack. Och heja tillbaka!
   Jag tänker att det kanske blir lättare ju längre tid det går. eller?

   Radera
 2. Jag kände ungefär likadant härom dagen. Stundtals yr, trött, håglös osv. Åt godis varje dag under 2-3 veckor, men inte ätit något sen i fredags. Nu känner jag mig dock bra igen, så det går över! Håll ut! Jag vet, det är en klen tröst…

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, det är en stor tröst att veta att det går över. Om jag bara kunde hålla ut mer än en dag så ska jag nog se att det blir bättre.

   Radera
 3. Tyvärr kan vad vara så för en del, jag är lyckligt lottad och är inte så känslig. Vissa är mer sockerkänsliga än andra och behöver jättelång tid på sig att avvänja sig. Jag vet flera som pratat om två veckor. MEN, det går över och det är värt det tycker jag. Jag brukar knapra på russin och mandlar och det hjälper för mig. Eller finncrisp. Inte alls som socker, jag vet.

  Så heja heja!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack! Ja vi får väl se hur det här går. Jag verkar ju inte direkt ta det på största allvar om en säger så.
   Men mandlar är ett bra tips. Jag älskar skiten.

   Radera