torsdag 19 december 2013

Torsdag

Varje morgon börjar på samma sätt numera: den yngsta avkomman har ett evigt långt vansinnesbrott. Efter någon timme brukar han vara lugn, sansad och sitt rätta jag igen. Medan vi andra är rätt matta och har tappat lite av livsglädjen.

Så Ediths jullov som började idag fick ägnas åt film hela morgonen. Nåja, film för vissa, gör-vad-du-vill-bara-du-är-glad för andra.

Fast vi var ute och promenerade lite i regnet också. Roligare för vissa än andra.

Vi fortsatte dagen med att skruva upp lite hyllor. Fråga inte hur många extra hål jag borrade, det är inga som syns ändå så vi behöver ju inte hålla på att rota i det där tycker jag. Men dom är raka och sitter ungefär där jag hade tänkt mig. Och i ungefär på samma höjd. Fast raka blev dom.

Sen hände något osannolikt; vi alla sov middag i tre timmar, ända fram till två på eftermiddagen. När vi vaknade skyndade vi oss iväg till gemytligt och mycket trevligt glöggdrickarmys med några svenska vänner. Och hör här då, alla fem barn på plats höll sams och var harmoniska precis hela tiden. Hur ofta händer det? Typ aldrig enligt mig.

2 kommentarer:

  1. Men alltså, vilket jävla morgonhumör. Synd att han inte kan förklara sig lite.

    Det där med extraborrade hål, det är ju inte så noga om det inte syns tycker jag. Så länge det är snyggt i slutändan liksom.

    Och det här förbannade regnet, jag blir galen. Det är bättre med snö, visst är det det?

    SvaraRadera
  2. En trappa?? Har ni etagelägenhet?

    SvaraRadera