torsdag 5 december 2013

RAPPORT FRÅN STORMEN

Jag bunkrade upp med vatten, frukt, kokat vatten, konserver och 4 liter mjölk. Oklart exakt hur jag tänkte där. Förmodligen inte alls eftersom jag är inställd på KATASTROFLÄGE. Jag stannade tex hemma från att gå på Placebo-konsert ikväll pga stormjäveln som håller på att ta över mitt liv. Fattar ni? Placebo! Herregud, hela mitt tonårshjärta har gått sönder. Och nu ligger jag och ska försöka sova. Jag försöker och försöker, men det går inte. Och nej det beror inte på att jag ligger mellan två barn varav det ena låter som en valross i sömnen och den andra har bestämt sig för att placera sin kissiga blöja i mitt ansikte. Det beror på stormen och katastrofläget min hjärna har gått in i. Det är som om något slags uråldrigt beteende har kickat igång och allt jag tänker på är hur jag ska skydda min familj. Lite som i Lejonkungen ni vet. Minus hakuna matata, för här finns det bekymmer att snacka om ska jag tala om. Tex att vi inte äger en ficklampa. Eller att jag inte kommer ihåg var jag la den där tändaren jag lyckades leta fram tidigare (och vem sa att det inte var bra att feströka va?) om jag måste tända ljus. Och ni ba, "men hur allvarligt kan det egentligen vara?" Jo det ska jag berätta för er, att om Tyskland stänger sina tyska julmarknader pga stormen, då vet man att det är på allvar.

8 kommentarer:

 1. Missa Placebo! Å nej! Kaggar sett dem några gånger men missade också. Eller glömde bort att de spelade. :o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har aldrig sett dom pga alltid varit för full/liten/dum. Och nu har jag längtat nästan hela året. Men så ba nej. Ok. Skjut mig.

   Radera
 2. Haha, jag var inte riktigt lika ambitiös, men hällde upp vatten och laddade kaffebryggaren. Och frågade M var vi hade ficklampan. Sen tog jag det lugnt och väntade. Jag väntar fortfarande. Och har tappat förtroendet helt på Deutsche Wetterdienst pga av att det aldrig någonsin är så apokalyptiskt som de vill påskina. Inte i Berlin iallafall. Stängda julmarknader är ju katastrof!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev rätt illa här för dom som bor nära vattnet men för de flesta var det inte mer än ruskigt dåligt väder.

   Radera
 3. Och Placebo!! Herregud, jag missade dem förra veckan pga av att ingen ville gå med mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menåh! Jag borde ha åkt till Berlin och sett dom med andra ord.

   Radera
 4. Åh nej, nu dog mitt tonårshjärta också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh känns fint med sympatisorg!

   Radera