måndag 9 december 2013

Nu är det en såndär härlig måndag igen

Jaha. Här har vi gått raka spåret från magsjuka direkt till snor och hosta utan att passera gå. Det är ju bättre än att torka kräks i alla fall. Marginellt. Det är intressant också hur otroligt mycket en uppskattar sömn när den kommer i hela fyra ihållande timmar och några upphackade här och där. Igår natt sov jag nämligen två timmar på hela natten. Det är ett mysterium hur jag ens lyckades stå på benen igår. Ännu mer att jag välkomnade svärfar och hans sambo och bet ihop för alla nedlåtande, sexistiska och konservativa åsikter medan jag lajvade glad och harmonisk svärdotter hela dagen plus kväll. Jag orkar nämligen inte göra mig ovän med någon annans familjemedlemmar som jag kommer träffa på några familjetillställningar ungefär vartannat år. Om ens det.
Jaja. Nog med minnesvärd dagboksanteckning för nu. Jag har två barn att roa lagom mycket nu när dom återfått kraft nog att halvt slå ihjäl varandra. Oh the joy of parenthood.

4 kommentarer:

 1. OMG! Säger din man i från? Eller känner han likadant att det inte är läge att göra sig ovän när man ses sällan? Förstår alltså såklart båda inställningar. Men tröttsamt! Krya!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han orkar inte heller riktigt men säger definitivt ifrån mer än mig. Fast han gör det mer subtilt som när någon av barnen spillde och hans pappa sa något om "att nu har mamma att göra" så gick Hass och torkade upp det istället.

   Radera
 2. Grrr.... De där åsikterna känner jag igen från mina engelska svärföräldrar. De ärduktiga på att sticka in små pikar på ett sätt som man egentligen inte kan bli arg på... Och vad gör man inte för husfriden?? Styrkekram o knyt handen i fickan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen skiter jag i husfriden. Det är mycket viktigare för mig att mina barn växer upp och ser att man får säga ifrån när man inte tycker att något är rätt. Jag orkade bara inte den här gången.

   Radera