måndag 16 december 2013

Måndag

Eftersom vi har noll juldekorationer tillika noll julstämning hemma får vi väl gå till någon annan som har mer med sånt. Det fanns ju dessutom en alldeles underbar liten nyfödd bebis där. Det bästa av allt: jag fick noll bebislängtan när jag satt med henne i min famn. Äntligen har det gått över, den där ofrivilliga besattheten jag haft över ett tredje barn.

Till middag: korvmebröokeeeeetchup. Lite av en standardrätt när jag är dum nog att fråga treåringen om kulinariska idéer. Fint med ny bakgrund när ungarna äter va?

2 kommentarer:

 1. Mysigt med lite julstämning ju :) Vilken fin gran de har.

  Hur går det för er med allt? Ni har kommit ihåg allt, inklusive eventuellt glömda förråd och så vidare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den var väldigt fin.

   Tack, vi har kommit ihåg alla förråd och vi är liksom inflyttade. inte helt uppackade dock. Men det där får nog ta lite tid.

   Radera