onsdag 25 december 2013

Julens bästa

"Nej jag tänker inte se en film ikväll, jag vill gå och lägga mig tidigt" säger jag nästan varje kväll men gör det i princip aldrig. Men det betyder att jag har sett två fina, härliga och roliga filmer den här julen som jag vill tipsa om. Den ena är Frances Ha som jag fullkomligt älskade. Den andra The way way back som jag otroligt nog också älskade nästan helt och hållet. En får blunda för vissa frustrerande sexistiska sekunder bara.

Andra fina saker jag vill tipsa om är: Den här peppande topplistan, de här fantastiska bilderna som åtminstone gör det lättare för mig själv att älska varenda del av mig själv och de här ur-super-duper-söt-gulliga ni trodde ni kunde klara er utan men som nu kommer bli er död. Gullighetsdöd alltså.

En kort topplista av julens bästa också:
1. Portvin.
2. Kalkon-stuffing.
3. Snöfritt
4. De här fantastiska vantarna min mamma gjort till mig:

3 kommentarer: