onsdag 25 december 2013

Julen var här och nu har den gått igen

Ja, ja. Jul i all ära. Det har varit avslappnat, stressfritt och massor med typiskt familjehäng. Men som känt när jag stängs in i trånga och stökiga utrymmen tillsammans med min familj blir det också rätt dålig stämning till slut. Mycket skrik och panik. Mycket trots. Tiotusen bråk mellan barnen. En mamma som glömmer ta sin medicin och som skriker "Fuck off" till sin son vid middagen som en mogen respons på att mat kastades i ansiktet. En pappa som vägrar ta av sig mjukisbyxorna på hela helgen. Men också fantastiskt god mat. Både typiskt svenskt och typiskt engelskt. Men även så mycket kärlek. Jag känner mig lite nykär. I både mina barn och i min man. Men nu räcker det väl med jul ändå? Är det okej att plocka ned julgranen redan i morgon tror ni eller bryter vi mot någon slags outtalad grundlag då?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar