måndag 2 december 2013

Jag trodde aldrig jag skulle uppleva vardagsglädje igen

Äntligen äntligen äntligen är tillvaron någorlunda stabil. Jag inser att jag utmanar ödet extremt mycket med att uttala mig så, men det är värt det. Fy fan vad en helt vanlig jävla måndag kan kännas skön efter en veckas magsjuka härjande i familjen. Jag har till och med ägnat kvällen åt att flyttrensa (och dricka vin) och organisera (och dricka vin) nu när jag återhämtat mig från undergången förra veckan. Det enda tråkiga är väl att Hass har åkt på en sån där onödig affärsresa igen. Fast det betyder ju att jag kan använda hans täcke som är tusen gånger skönare än mitt och ligga och lyssna på musik tills jag somnar utan att någon ska hänvisa till vetenskapliga artiklar om hur att det är ett dåligt sätt att somna på.

4 kommentarer:

 1. To begin with, the blades on the Titan Peeler are super sharp.

  Look for a Free Seasoning wyb (2) Old El Paso products coupon on products.
  Plus, I was in a rush to get hired before the crash caused the price of oil or housing to
  drop lower.

  Also visit my website: mandoline slicer reviews

  SvaraRadera
 2. You can also use their client list to confirm the way they
  do business and how they measure the success of campaigns.
  - It will increase the web traffic coming to your website.
  Instead of using the exact keyword match in the anchor text, let
  it come naturally.

  My web page :: high page rank backlinks

  SvaraRadera
 3. My spouse and I stumbled over here from a different page and thought I may
  as well check things out. I like what I see so now i'm following you.
  Look forward to looking over your web page for a second time.


  Here is my webpage ... افضل شركة تخزين اثاث بالرياض

  SvaraRadera
 4. Ϝormidable poste, pérennisez de cette façon

  Here is my blog: video triolisme

  SvaraRadera