måndag 16 december 2013

Jag säger inte att jag vill skilja mig...

...men vem går och slänger någon annans magiska chokladsås utan att 1. säga till och 2. gå till butiken och genast inhandla en ny när chokladsåsbehovet är större än någonsin?
Med vänlig hälsning,
TALK_TO_THE_HAND_85

6 kommentarer:

 1. Nästan lika oförlåtligt som att äta upp alla pepparkakor. Som JAG bakat. Känner med dig.

  SvaraRadera
 2. Visst, kanske inte skilja dig. Men du borde få åtminstone en veckas sovmorgnar. Fy fan. En gång hällde solrosen ut resterna av en hemgjord kolasås jag gjort. Jag hade ju SPARAT det medvetet i kastrullen för att kunna skrapa ur så mkt som möjligt med sked. Jag blev skogstokig. Det var i början av vår bekantskap. Vi kan säga så mkt som att han lärt sig vörda kolasås sen dess.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha. Det här är en sådan fantastisk historia.

   Radera