lördag 21 december 2013

Fredag

"Det är fredag och jag är kär" sa jag till barnen innan vi gick till det välbesökta barncafeet tidigt på morgonen.

Vi spenderade flera timmar på det där cafét men när vi kom hem ville jag sätta fingrarna i det här projektet: färdigställa ungarnas rum.

Men jag kom inte så långt. Det var nämligen barn som ville kramas och pussas hela tiden i min närhet. Okejrå.

Till middag lagade vi pizza ihop. Med blandad kvalité på resultatet. Kall tomatsås och oregano verkar förresten vara en hit, eftersom det åts ungefär hur mycket som helst av.

"NUUUU E DE FREDAMIIIIS" vrålade Edith efter maten. Hon har ju indoktrinerats väl måste jag säga. När jag på kvällen frågade Edith vad som hade varit bäst idag sa hon att det var bra att mamma inte hade varit ledsen och att godiset var gott. Bra sammanfattning gissar jag.

2 kommentarer: