torsdag 28 november 2013

Skiftbyte

Jag har nog aldrig sovit så lite som jag gör just nu. Visserligen har mina barn inte varit några bra nattsovare när de var alldeles nyfödda, men då kunde jag ändå skramla ihop sex-sju utspridda timmars sömn lite här och där. Men nu är jag inne på dygn sex med bara tre timmars sömn per natt. Barnen verkar ha glömt bort hur man sover. Och jag verkar ha glömt bort hur man vägleder dem till det heliga sömnlandet långt borta.
Stämningen hemma just nu är med andra ord rätt tryckt. Och fräsig. Men inatt har det utlovats skiftbyte i kolgruvan och detta eviga mörker och inget kunde komma lägligare om en säger så.

11 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja. Riktigt riktigt vidrigt.

   Radera
 2. Men vad fan är det med barn och sömn just nu? Är de helt julpirriga eller? Elly sover iaf sämre än någonsin just nu. Ok, jag för mer än 3h per natt, men jag sover på tok för lite för att hon vaknar till och ska tutta hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha! Det kanske är julens fel? Det vore skönt att ha något att skylla på.

   Radera