torsdag 14 november 2013

Men tänk om den där tankens kraft skulle kunna göra något bra någon gång

Jag sa det inte ens högt igår, jag tänkte bara mycket snabbt att ungarna faktiskt inte varit så sjuka på ett tag. Snabbt tryckte jag undan det och hoppades att inget i universum skulle uppfatta den mycket mycket illavarslande tanken. Men, jag misslyckades. Här sitter jag nu med två feberungar och känner redan hur jag inte riktigt räcker till för båda två. Och då är klockan inte ens halv sex än, det ska bli spännande att se hur det känns i eftermiddag. Om man med spännande menar inte så spännande.

2 kommentarer:

  1. Å. Kram på dig. Det var samma här i början av veckan. Men sen slog det över till två pigga barn och en dunderförkyld och trööött mamma. Hoppas det blir en kort sjuka för er.

    SvaraRadera
  2. Samma när man talar med någon och nämner att barnen nu sover så bra (varför man nu kan få för sig att nämna en sådan sak och utmana ödet???) alternativt att jag tänker att det är så skönt att barnen nu sover hela nätter. Då kan man ge sig f-n på att vaknatten från h-vetet inträffar kommande natt, det slår aldrig fel. Har till och med gått så långt att jag för att undvika jinxandet till och med ibland småljuger och svarar att barnen har sovit jäääääättedåligt även om de sovit hur bra som helst. Sen kan ju folk (läs: min mamma eller BVC-sköterskan) ge fan i att fråga om sovandet.

    SvaraRadera