lördag 23 november 2013

Jag hann tänka en stund för mig själv att den här dagen hittills varit perfekt, sen kräktes någon på den tanken och då var det inte lika kul längre

Jag tar det här med frukost på sängen på allra största allvar. Så pass att jag inte kunde hejda mig och väckte han som knappt sovit en blund inatt alldeles för tidigt.

Sen fick Hass välja aktivitet idag som lite plåster på såren för att jag tog noll hänsyn till hans sömnbrist. Han valde den otippade aktiviteten "strosa på stan". Just strosa på stan är väl inte direkt känt som en särskilt härlig aktivitet med två mer eller mindre självständighetstörstande toddlers. Men det var faktiskt både trevligt och kul.

Det berodde väl mest på den här lilla liraren som inte brydde sig det minsta om eventuella folkmassor och pre-julshoppingstress. Hon tog det här med att strosa på fullt allvar.

När det blev lunch köpte vi med oss sushi och gick till Hass kontor och åt. Med andra ord kunde det kladdas och vrålas hur mycket som helst utan svettig mamma och panikslagen pappa. Bra grej.

Sen fanns det ju tv-spel där. Något som de båda föräldrarna i den här familjen var orimligt förtjusta i medan barnen som aldrig sett något liknande i hela sitt liv tog det med rätt måttlig entusiasm.

När vi kom hem efter flera trevliga timmar ihop utan bråk och gnäll låg vi i sängen allihop och värmde oss i varandras armar. Det är rätt tröttsamt att ha trevligt ihop verkar det som.

Sen blev det fest till middag. Pulled pork och coleslaw. Nej men hejsan hoppsan. Så gott det var, tyckte de vuxna medan barnen svalt i sin matvägran.

Och när barnen somnat smög jag ut och drack en drink tillsammans med en vän. Fast det där med att vi drack en drink går väl att diskutera. Så fort vi fick in drinkarna ringde nämligen min man och väste fram något om magsjuka och kräks överallt. Så jag svepte den där drinken rekordsnabbt och småsprang sedan hem till de sjuka barnen och min emetofob till make.

Och här sitter jag nu och försöker räkna ut om det är matförgiftning eller magsjuka. Har mina barn smittats av magsjukan många av mina vänners barn haft senaste veckan eller var den där sushin den sista sushin vi ätit på ett tag? Och hur många lager lakan och handdukar är rimligt att bädda med i sängen? Just nu har nämligen bäddat med varenda textil vi har i hushållet, men det känns kanske lite överdrivet, eller?

9 kommentarer:

  1. Alltså, det lät ju hur mysigt och bra som helst ända till det där telefonsamtalet kom. Brr för magsjuka. Hoppas att de kryar på sig snabbt och att ni vuxna slipper eländet.

    SvaraRadera

  2. يعتبر نقل اثاث في الخبر من الأساسيات ، وهو ما يجعل من وجود الشركات الخاصة نقل عفش بالدمام وضع مميز، وذلك ما يشهده مدينة الخبر في الآونة الأخيرة ونتميز نحن شركة نقل الاثاث بنقل العفش بسرعة جبارة وبتقنيات عالية جدا وهو ما لم يتوفر في اي شركة اخري ولدينا فريق مختص لذلك و شركة نقل اثاث بالدمام هي شركة سعودية لديها اسطول ومهندسين مختصين في تلبية طلبات العملاء علي مدار اليوم ونتواجد في جميع المناطق داخل السعودية والمدن بشكل عام واما عن شركة نقل عفش بالدمام فهي شركتنا العملاقة والتي لها سيط عالي جدا في نقل الاثاث والعفش داخل عربات امنة وثابتة ولا يحدث اي اثار جانبية ولدينا مخازن أيضاً لمساعدتنا في النقل والتغليف بشكل ألي ولدينا فرع في شركة نقل اثاث بالخبر داخل الخبر وهي مدينة ضمن مدن السعودية ولدينا الكثير من الفروع الخاصة بكل مدينة وتستطيع الوصول الينا بسهولة تامة نقل اثاث بالدمام النقل لدينا يسير وباسعار مخفضة للغاية ولا ننسي فرعنا بالاحساء نقل اثاث بالاحساء لا تتردد بالاتصال بنا وسنصلك اينما كنت من اجل نقل العفش

    SvaraRadera