lördag 30 november 2013

Fråga mig också!

Magsjukan försvann och kom tillbaka rätt kraftigt. Igår var det jag som kräktes och led, idag är det Edgar. Så jag är lite upptagen här med TTT: torka, tvätta och trösta.
Under tiden kan vi väl göra som Maria gör? Hon har fått så himla roliga frågor och jag tänker mig att ni kan komma på minst lika finurliga frågor. Så medan jag håller på med det här torkandet och tvättandet kan väl ni ställa era bästa frågor till mig, ok?

26 kommentarer:

 1. Hej! Din blogg är så viktig för mig. Inte bara för att du skriver ärligt om hur svårt det kan vara med barn ibland, jag har bara ett barn men kämpar tillräckligt med det. Men jag är också tillsammans med en äldre kille, för jag har förstått att din man också är äldre. Hur påverkar det er? Har ni haft mycket kommentarer om det?

  SvaraRadera
 2. Hej och tack för ärlig och kul blogg!
  -Visst har du ganska tätt mellan dina (söta) barn? Fördelar/nackdelar!
  -Bästa föräldrarådet?

  Kram
  Maja

  SvaraRadera
 3. Du pratar ju med jämna mellanrum om din hittepå tyska, och jag har inte förstått riktigt vad ni pratar för språk i familjen. Snackar hela familjen svenska eller pratar ni tyska så att barnen får lära sig?
  Vad läser du för andra bra bloggar som du vill tipsa om?

  SvaraRadera
 4. 1. Vad är det bästa/sämsta med din partner? 2. Vad är det bästa/sämsta med att bo utomlands? 3. Vad är det bästa/sämsta med att vara ung mamma? /Din f.d granne Sara

  SvaraRadera
 5. Du gnäller och klagar en del på dina barn.är du aldrig rädd att det ska tolkas som om du inte tycker om dina barn? Vad tror du dom kommer tycka om att läsa om det när dom blir stora?

  SvaraRadera
 6. Bästa baby lead weaning tipsen? För visst gjorde ni så?

  SvaraRadera
 7. Jag vill mest tala om att din blogg är fantastisk. Så pass fantastisk att jag läser den extra ofta. Men jag saknar dagboksinläggen med bilder. Dom brukar alltid vara så roliga. Jag mins att du skrev mycket om träning i somras, men inte så mycket numera. Är det avsiktligt att du tagit avstånd från att skriva om det? / Sofia i Jönköping

  SvaraRadera
 8. Aaaaaahhh!!! Min kille vill inte ha barn med mig. Vad ska jag göra?

  SvaraRadera
 9. Hej ,
  Här kommer några frågor från en tysk tjej som bodde i Stockholm i några år och som (tack och lov) flyttade tillbaka till Tyskland:
  Vad är de 5 största fördelen med att bo i Tyskland jämfört med Sverige? Och vilka är de 5 största nackdelerna enligt dig?
  Tack o varma hälsningar!

  SvaraRadera
 10. Jag älskar ju mat och jag undrar vad ditt absolut bästa recept är. Om du får all tid i världen på dig att laga någonting, vad gör du då liksom? Gärna vegan och gärna nåt sött och enkelt :)

  Och ska du inte ta och komma till Berlin snart så kan vi ses och dricka lite öl?

  SvaraRadera
 11. Kul med frågestund!

  Jag vill veta:
  - Vad saknar du mest från tiden då det bara var du och Hass?
  - Vilken är din favorit ...
  ... låt?
  ... stad?
  ... maträtt?

  SvaraRadera
 12. Jag vill bara veta om ni tittar på julkalendern? Helst vill jag ha en en personlig recension också :)

  SvaraRadera
 13. Jag är jättenyfiken på hur ditt drömliv ser ut! Då menar jag inte "om jag vann 20 miljoner, det var fred på jorden och vinterkräksjukan var utrotad" utan mer i ett vanligt perspektiv. Nu har ni ju två rätt små barn och ni bor i Tyskland där du inte pratar språket flytande och din man har startat eget - det är ju inte så lätt att få alla önskemål att falla på plats då. Eller frågan är kanske mer, hur hoppas du att ert liv ser ut om fem år? Vad jobbar du med, var bor ni, vad har du lärt dig de senaste fem åren osv?

  Jag är tyvärr apdålig på att kommentera men jag läser allt och bara älskar din blogg och jag hoppas att du aldrig slutar blogga!

  SvaraRadera
 14. Jag hänger på eftersom du inte har skrivit någon sluttid. :D

  Vilken är din hathushållssyssla?
  Vilken är din favorithushållssyssla?
  Vad skulle du göra om du fick 10 miljoner?
  Vilka är dina topp 5 favoritartister?
  Hur många har du varit ihop med?
  Hur skulle du helst vilja att ditt liv såg ut om 10 år?

  SvaraRadera
 15. Hej! Får man fortfarande fråga? Jag har sett och impats av att ni pysslar en hel del hemma. Min tämligen sjövilde treåring älskar att pyssla och kan sitta still och koncentrera sej jättelänge med rätt pysselgrejer - men jag är så himla dålig på att komma på vad vi ska göra! Har du några tips? Hoppas för övrigt att det här veckan blir fullkomligt glamoröst bra som motpol till veckan som gick. Kram! Marie

  SvaraRadera
 16. Tråkfrågor kanske men ändå. Hur gör ni med pensionsspar och liknande när du är hemma? Livförsäkring? Spar till barnen?

  SvaraRadera