fredag 22 november 2013

Att jag dessutom hade bullar i frysen var ju nästan för bra för att vara sant

Ett par gånger per år får jag för mig att jag är någon slags friluftsmänniska och jag tar med mig barnen ut i naturen. Oftast en anlagd park eftersom 1. skog är det ont om här och 2. Skog gör mig rädd (Vargar och björnar äter ju upp barn hur lätt som helst!). Vi tittade noga på alla blommor och blad, fikade med varm choklad och bullar och tittade in i det tropiska huset alldeles intill. Nu har jag tagit det friluftsmoderliga ansvaret för i år. Nu räcker det känns det som. Fast bonusen med två däckade barn gör ju att jag kan ligga på soffan och äta glass i godan ro. Precis enligt planen.

3 kommentarer:

  1. Hm, jag kommenterade nyss. Verkar inte ha fungerat.

    Men jag skrev i allafall att jag älskade att vara ute i naturen när jag var liten. Och jag däckade precis som dina barn efteråt. Smart av mamma, smart av dig.

    Och så hoppas jag att ni får en bra helg!

    SvaraRadera