fredag 25 oktober 2013

Så typiskt

Jag har nog rätt många störiga sidor och egenskaper som man kan störa sig på om man lever ihop med mig. Men den mannen som lever ihop med mig påpekar aldrig något om alla mina brister, förutom när det kommer till en sak: ketchup på pasta. Jag fullkomligt ÄLSKAR ketchup på pasta medan Hass tycker det är vedervärdigt och säger alltid att det är så typiskt svensk. "Ä'RE INTE ALLS JU!" vrålar jag vresigt och sprutar på ännu ett lager sötsliskig ketchup.
Men så läser jag den här artikeln på The Local och förstår att det kanske ligger något i det han säger. Så typiskt.

2 kommentarer:

  1. men va f*n de ha ju ketchup på en massa annat konstigt!! Fiskpinnar tex!

    SvaraRadera
  2. Precis samma sak klagar min man på! Och jag tycker ju liksom att pasta och ketchup är gifta med varandra så det är ju dumt att inte ha dem ihop!

    SvaraRadera