måndag 7 oktober 2013

Ja någon annan dans kan jag inte

Ser ni det? Ser ni det varande, rödsprängda och infekterade ögat? Det gör inte så ont, men det är lite frustrerande och jobbigt att se så jävla dåligt. Aja, jag har varit en god moder hela dagen idag TROTS ögoninflammation. Spenderade eftermiddagen i lekparken, lagade god mat (sojakorv och rödkål), har pysslat och inte varit sur en enda gång. Och den där livspartnern jag har jobbar till midnatt, så något stöd därifrån får jag inte. Hur mycket superviktiga superchefsgrejer som behövs göras mitt i natten vet jag inte riktigt. Men det är ingen älskare/älskarinna i alla fall. Ja det är klart jag har frågat. Det skulle ni också göra. Så jag har bara lite dammsugning och tvätt kvar att göra här sen ska jag dansa en liten martyrdans tänkte jag. Vad har ni för er?

1 kommentar:

  1. Har ont i halsen och pluggar körkortsteori. :)

    SvaraRadera