måndag 14 oktober 2013

Helgens bästa

Jag har haft sovmorgon hela helgen. Två dagar i rad! Ja jag sov ända till 8:30 båda dagarna. Hela dagen hann ju gå åt! Och sen har jag ätit långsamma och stressfria frukostar med många koppar te och många sidor deckare. Och cheddarost i tjocka skivor. Jag minns fortfarande när jag åt min första smörgås med cheddarost, hos Hass bror på den brittiska landsbygden och hur jag frös om fötterna den där julen för två år sedan.

Vi har varit på det där fantastiska barncafeet jag nämnde tidigare. Två dagar i rad med en rad olika uppsättningar av vänner. Vet dock inte om jag ska skämmas eller skaffa en medalj för att ägarna anser att jag är deras bästa kund. Det är förmodligen tack vare mig dom kan betala hyra den här månaden. Tur för dom. Det kan knappt jag nämligen.

Hass har varit ute eller jobbat sent nästan varenda kväll veckan som varit. Så fruktansvärt ensamt för mig. Tills jag kom på det genialiska i att bjuda över några vänner på vin (och ganska mycket ost) när mina barn somnat. Det var milt uttryckt otroligt trevligt. Nästan bättre än att sitta på en högljudd bar och betala dyra drinkar faktiskt. Med vänlig hälsning, pensionären.

Det har av någon anledning funnits hur mycket tid och möjlighet för både gos, vila och läsning. Med andra ord är en ju ganska utvilad efter den här helgen. Ja i ett dygn eller så.

Och så har jag fångat och anammat hela den här jävla hösten också. Det visade sig att jag bitvis tycker rätt bra om den ändå.

4 kommentarer:

 1. Haha Edgar är SÅ JÄVLA ARG. Har skrattat åt den bilden 1. på Insta, 2. på fejan, 3 . här. Tackar.

  SvaraRadera
 2. Therese på knoppen15 oktober 2013 20:32

  Jättefin bild på dig Sandra!!

  SvaraRadera
 3. Finfint med sovmorgon, vi sov också till halv nio i helgen. Av någon anledning för vi kliver alltid upp vid sju.

  Edgar ser helt sjukt söt ut när han är så där arg :)

  Vad mysigt att bjuda hem vänner på ost och vin och faktiskt höra vad man pratar om. Hälsningar från Också pensionär.

  SvaraRadera
 4. Hej på dig,

  jag ska snart åka till Hamburg och undrar vad det här underbara barncafeet heter och vart i Altona det ligger?

  Tack und Danke!

  Malin

  SvaraRadera