fredag 11 oktober 2013

Fredagslista!

Hos Fifi hittade jag den här listan:

Dagens vill ha: Lite mer tid till att skapa och vara kreativ. Är så trött på att bara städa och vila. Men är samtidigt för trött för något annat.

Dagens kläder: Svarta jeans, svart tröja, svart jacka, ja ni förstår vad jag menar.

Dagens smink: Foundation, puder, rouge, ögonbrynsskugga och mascara. Ja det krävs visst en hel del för att se pigg och fräsch ut.


Dagens frisyr: Blandad. Ibland utsläppt. Ibland uppsatt i slarvig knut. Ska göra en tutorial någon gång.


Dagens händelse: Vi åkte båt på floden! Och åt korv på stranden.


Dagens låt: Ane Bruns cover på Depeche Modes "Fly on the windscreen"

Dagens planer: Var att ta det lugnt och njuta av stillheten hemma hela eftermiddagen. Det var skittråkigt och jag blev omotiverat sur.

Dagens saknad: En flaska vin och ett par glada vänner runt middagsbordet. Jag hade två muntergökar och äppeljuice istället.

Dagens dummaste: Att jag bestämde mig för att inte gå på Ane Brun konserten ikväll eftersom ingen kunde/ville följa med mig. Och eftersom jag inte kände för att gå själv sa jag att det var ok att Hass gick ut med en f.d kollega istället. Nu ångrar jag det. Så jävla jävla jävla urbota dumt.

Dagens sjuka: Har ont i halsen. Igen. Det är fjärde veckan nu med någon slags inflammation i kroppen. Hur länge till kan jag strunta i att gå till en doktor?

Dagens drog: Pinterest. Har försakat ungarna lite väl mycket idag kanske.

Dagens humör: Rätt bra till en början, sen lite irriterad och sur, sen rätt nöjd och glad igen, sen lite mer sur, men överlag mest bra och minst surt.

3 kommentarer: