tisdag 15 oktober 2013

Det finns ju alltid två sidor av steken. Det är alltså jag som är steken

Bevis på att jag är full av empati och en lämplig förebild för mina barn: Igår ställde jag upp som barnvakt åt en vän som behövde gå till läkaren. Idag ryckte jag ut som bärhjälp/lektant åt en annan vän med ryggskott.

Bevis på att jag är labil och störd i huvudet: Ikväll gick Hass iväg på ett jobbmöte, nio på kvällen. Vad är det för jävla jobbmöte nio på kvällen? Och varför fungerar inte min stalker-app på telefonen så jag kan se vart han håller hus? Är det ok att ringa efter en barnvakt så jag kan förfölja honom? Var det där parfym han sprayade på sig? Vad fan var det för lösenord till hans mail nu igen? Kan jag ringa polisen och anmäla honom som försvunnen tror ni? Kommer han komma hem till mig igen? Älskar han ens mig? Vi som hade det så bra. Trist att det skulle behövs ta slut på det här viset.

3 kommentarer:

  1. Hejja med empatin och lektanten!

    Som en labil och störd till en annan, jag förstår dig. Fyfan vad störd en kan vara ibland. Men som tur var så vet en ju om det.

    SvaraRadera
  2. Men gud vad jag älskar dig människa,

    SvaraRadera