måndag 7 oktober 2013

Ah äntligen måndag igen

Äntligen en ny vecka med massor att göra som jag inte kommer orka eller hinna göra så jag kan skjuta upp det till nästa vecka istället. Vi klev upp kvart över fem, jag har ögoninflammation, müslin är bränd och resten av frukosten smakar visst som avföring om en ska tolka barnens aptit. Ja det blir nog bra start på veckan det här. Jag känner det på mig.

13 kommentarer:

 1. Hej! Jag läser varje inlägg du skriver men lyckas aldrig kommentera via mobilen som jag alltid läser med, och tänker att jag ska skriva sen, och så, ja, det blir ju aldrig av. Har iaf följt med dej länge och det jag ville säga är ; Du är så himla himla bra! Jag tycker du skriver så fantastiskt bra och ärligt om hur ni har det, och om hur du vill ha det och om kidsen, och om livet, och och och...
  Jag hejar på dej lite för mig själv, men nu kom jag tillslut på att slå mej ner vid en dator, och berätta det för dej också. Jo, två saker nu; det där med städning; tänker att det handlar så mycket om att få göra saker i sin egen takt när man annars har två småbarn som jämt hänger i ens ben/fäller en genom att gå i vägen för ens ben/allmänt är nånstans i golvnivå. Har också två små som alltsomoftast bara ÄR I VÄGEN... Sen vad man vill göra är ju upp till alla, men det som ger en ro i själen är ju det allra bästa. OCH jag brukar bli sjukt sugen på att städa när jag läst om dina städ-drives :D (sen gör jag det sällan, men iaf). 2: Jag ÄLSKAR ovanstående inlägg, gud vad du hade kunnat dela den på Insta och bara "kolla piff med fina tallrikar och gullisar barnen och ekologiska äpplena på..." osv, ja du fattar. Du är underbar som berättar hur ni har det, i livet som det oftast är.
  Långt inlägg får kompensera lite bristen på tidigare kommentar men iaf, tack för din blogg. Jag fortsätter följa: Kram, Marie i Sthlm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marir i Sthlm! Jösses vilken härlig kommentar! Tack snälla du. Så glad jag blir nu. Tack för att du följer mig och vill fortsätta göra det!

   Radera
 2. Men du har en kottarrangemang?! Vad kan gå fel då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. I know! Det är mina barn som gjort det faktiskt. Jag ska skryta om det snart.

   Radera
 3. DeMarcus Cousins is one of the good guys — or at least he should be seen that way.Sure, he might pelt Chris Paul with a basketball, canada goose trillium parka say he doesn't understand what the Kings are doing and rack up technical fouls at a Polo Outlet less-than-ideal rate.MORE: Eight NBA players with the most to prove next season.Look, lots of people want moncler outlet to hit Paul with a basketball, no one knows what the Kings are doing and Cousins Golden State Warriors Jerseys is willing to poke fun at his constant battles with officiating crews. Cousins' attitude could still Cheap NBA Jerseys use some work, but plenty of teams would love to have his production knowing the pros Kyrie Irving Jerseys outweigh the cons.Even if you don't always agree with how Cousins handles himself between the lines, mens polo shirts you should admire the person he has become. The 26-year-old All-Star center will sponsor a panel Klay Thompson Jerseys

  SvaraRadera