tisdag 17 september 2013

Topp 3 jobbigaste saker jag behövt göra som förälder

1. Tarmtömning inför förlossning
2. Komma in i ett rum där fyra sköterskor och en läkare håller fast min nyfödda bebis för att ta blodprover.
3. Googla springmask.

Hoppas det räcker så.

4 kommentarer:

 1. Haha jag läste i Elvis ( aka sköldpaddan) att en ska tejpa i ändan(hålet) & när det killar ska tejpen dras bort. Då har det förhoppningsvis fastnat en liten rackare. Huruvida detta på någevis stämmer med de råd som ges i verkligheten= jag vet inte. Men kanske "kul" att testa? håhå. Är så glad just nu att det "bara" går löss och magsjuka på ungarnas avdelningar. Läste iofs ett allmänt meddelande om springmask men tror (hoppas) att det inte dyker upp i våra trakter..(I wish, det kommer väl ett sos om det på måndag)..Jennie /salmiakatfolket

  SvaraRadera
 2. Åh fy! Mask. Alltså, jag tycker det är så jäkla äckligt! Vi har haft det både en och två gånger, och det får mig alltid att känna en viss panik. Usch!

  SvaraRadera
 3. Åh, nu kommer jag vela hela kvällen om jag ska googla springmask eller inte!

  SvaraRadera
 4. Blurg. Men är det inte relativt lätt att bli av med? Edgars sjuka? Går den in under punkt 2?

  SvaraRadera