måndag 9 september 2013

Helgens 4 bästa

1. Sista sommardagen spenderades i en park med tillhörande blom-träd-sten- och kottskådning. Och glass! Och sköldpaddor! Finns det vilda sköldpaddor i Sverige? Det har i så fall undkommit mig. Men här finns det visst sådana. Jag blev mycket begeistrad.

2. Vi tittade lite på Hass nya (än så länge helt tomma) kontor. Tänk va! För 10 månader sedan sa han att han skulle starta ett företag tillsammans en pojkspoling och jag sa okej. Några månader senare sa han att han skulle sluta sitt fasta arbete med sin fasta lön för att satsa helhjärtat på det här företaget och jag ska okej med en viss tvekan. Sedan dess har det varit rätt så jävla svårt och rätt så jävla svajigt för alla inblandade. Han har ju jobbat hemifrån också hela tiden. Herre. Gud. Vad. Jobbigt. Men nu är det kontor alltså och dom har sin första anställd och snart kommer pengar rulla in som dom ska. Hoppas jag. Jag har nämligen läst på om hur andra fruar till hippa IT-startups CEO:s lever. Så lever inte jag. Men snart kanske.

3. Jag och Edith har spenderat en massa tid ihop utan bebis och pappa. Bara vi två. Vi gick på museum och träffade några vänner. Så härligt att kunna fokusera helt och hållet på henne.

4. Jag fick sovmorgon två dagar i rad. Ända till åtta-snåret sov jag. Med andra ord ca 20 timmars inkasserad sömn rakt ner i utmattningskistan. Väl unn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar